Nyári Black Friday! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Kényelmes fehérneműt keres mindennapi használatra? Találjon helyet a gardróbjában a természeti mintákkal díszített vidám boxeralsóknak, melyek felébresztik az Önben rejlő romantikus és környezetkímélő lelket. Nyári rövidnadrág, farmer vagy öltönynadrág alá is viselheti – a lágy minta csak és kizárólag az Ön titka marad. Szívesebben visel férfi...

Kényelmes fehérneműt keres mindennapi használatra? Találjon helyet a gardróbjában a természeti mintákkal díszített vidám boxeralsóknak, melyek felébresztik az Önben rejlő romantikus és környezetkímélő lelket. Nyári rövidnadrág, farmer vagy öltönynadrág alá is viselheti – a lágy minta csak és kizárólag az Ön titka marad. Szívesebben visel férfi alsónadrágot? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy hasonló mintájú vidám zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Vidám fehérnemű minden ruhatárba

Űzze el az unalmat és a szürkeséget a ruhatárából és szerezzen be vidám mintás, színes zoknit és fehérneműt, mely tökéletesen kiemeli jelenlegi hangulatát. Azonban ne csak a dizájn alapján válasszon – fontos a méret, a minőségi kidolgozás és a fehérnemű szabása. A legtöbb férfihoz illik a vidám mintás férfi boxeralsó, ha azonban otthonra vagy alváshoz keres kényelmes fehérneműt, akkor lazább szabású alsónadrágot válasszon. Nem tud dönteni? Tekintse meg a cseh fehérneműket a Styx márkától, melyek 100%-ban pamutból készültek.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

9 tételből 1–9
9 tételből 1–9