120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Vízközelbe, erdőbe netán a hegyekbe kívánkozik? Vegyen fel természeti mintákkal díszített színes boxeralsót és kövesse a szívét, akárhova húzza is. A boxeralsó kényelmes, tökéletes szabású és minőségi anyagból készült, mely kiváló társsá teszi az ilyen váratlan és spontán kirándulásokkor a természetbe. Szívesebben visel férfi boxeralsót? Nem pr...

Vízközelbe, erdőbe netán a hegyekbe kívánkozik? Vegyen fel természeti mintákkal díszített színes boxeralsót és kövesse a szívét, akárhova húzza is. A boxeralsó kényelmes, tökéletes szabású és minőségi anyagból készült, mely kiváló társsá teszi az ilyen váratlan és spontán kirándulásokkor a természetbe. Szívesebben visel férfi boxeralsót? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy hasonló mintájú vidám zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Hogyan válasszon vidám fehérneműt

Csempésszen frissességet a ruhatárába vidám mintás, színes zoknik és fehérneműk képében. Számtalan hamisítatlan dizájnból választhat, amiket sosem un meg. Milyen szabású fehérneműt válasszon? A legtöbb férfi nem enged a boxeralsóból, ami szinte bármelyik testalkatnak jól áll és rengeteg tökéletlenséget elfed. Amennyiben nagy hangsúlyt fektet a kényelemre, akkor a cseh Styx márka természeti mintákkal díszített színes boxeralsói a megfelelőek Önnek, hiszen ez a márka 100%-ban pamutból készült fehérneműt gyárt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

16 tételből 1–16
16 tételből 1–16
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.