120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Ezzel a vidám fehérneművel nem fog unatkozni. Lazítson a játékos és szabad énje gyeplőjén és viseljen rengeteg színben kapható, vidám alsónadrágot. Csak Önöm múlik, milyen típust választ és a sportos vagy hagyományos guminak ad-e előnyt. Ha nem tud dönteni, tekintse meg a Styx vagy Represent cseh fehérneműket és válassza ki az új alsóját, boxer...

Ezzel a vidám fehérneművel nem fog unatkozni. Lazítson a játékos és szabad énje gyeplőjén és viseljen rengeteg színben kapható, vidám alsónadrágot. Csak Önöm múlik, milyen típust választ és a sportos vagy hagyományos guminak ad-e előnyt. Ha nem tud dönteni, tekintse meg a Styx vagy Represent cseh fehérneműket és válassza ki az új alsóját, boxeralsóját vagy zokniját bármilyen színben.

Hogyan válasszon minőségi fehérneműt

A színes fehérnemű garantáltan jobb kedvre deríti Önt és visszaadja az életkedvét, ezért nem hiányozhat az Ön szekrényéből sem. Mégis hogyan válassza ki az igazit? A dizájn mellett fordítson figyelmet a szabásra, a varrás minőségére és az anyagra, amiből a fehérnemű készült. Ez gyermek fehérnemű keresésekor hatványozottan érvényes, hiszen az ő érzékeny bőrüknek nem minden anyag megfelelő. Kiváló választás a Styx gyerek boxeralsó 100% pamutból, ami köztudottan légáteresztő, így a bőr szabadon lélegezhet ezért nem okoz allergiás reakciót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

143 tételből 1–30
az oldalt
143 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.