120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Tudja, hogyan lehet felismerni egy vérbeli sportolót? Nem sajnálja a pénz funkcionális sportzoknikba fektetni. Nagyon jól tudja ugyanis, hogy ezek a zoknik kidörzsölés és vízhólyagok nélkül segítik át a viselőjét versenyen vagy a kiránduláson. Emellett elvezetik az izzadtságot és a csökkentik a szagokat egy kemény túra vagy futás után is. A hag...

Tudja, hogyan lehet felismerni egy vérbeli sportolót? Nem sajnálja a pénz funkcionális sportzoknikba fektetni. Nagyon jól tudja ugyanis, hogy ezek a zoknik kidörzsölés és vízhólyagok nélkül segítik át a viselőjét versenyen vagy a kiránduláson. Emellett elvezetik az izzadtságot és a csökkentik a szagokat egy kemény túra vagy futás után is. A hagyományos zokniktól eltérően ellenállóbbak, hatékonyabban vezetik el az izzadtságot, jobban melegítik a lábat és antibakteriális hatással is rendelkeznek, amiket ezüstszálak hozzáadásával érnek el a gyártás során. Ugyanezen okokból érdemes funkcionális alsóneműt viselni a sportoláskor. 

Remekül illeszkedő zokni előnyös csomagolásban

Időnként Ön is páratlan zoknira akad? Legyen szó a zoknilopó manókról vagy a mohó mosógépdobról, hoztunk egy megoldást. Rendeljen tőlünk kettő- vagy hat pár zoknit tartalmazó akciós csomagot, vagy böngésszen a remekül illeszkedő női és férfi zoknik széles választékából.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

83 tételből 1–30
az oldalt
83 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.