120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Tudja, hogyan lehet felismerni egy vérbeli sportolót? Nem sajnálja a pénz funkcionális sportzoknikba fektetni. Nagyon jól tudja ugyanis, hogy ezek a zoknik kidörzsölés és vízhólyagok nélkül segítik át a viselőjét versenyen vagy a kiránduláson. Emellett elvezetik az izzadtságot és a csökkentik a szagokat egy kemény túra vagy futás után is. A hag...

Tudja, hogyan lehet felismerni egy vérbeli sportolót? Nem sajnálja a pénz funkcionális sportzoknikba fektetni. Nagyon jól tudja ugyanis, hogy ezek a zoknik kidörzsölés és vízhólyagok nélkül segítik át a viselőjét versenyen vagy a kiránduláson. Emellett elvezetik az izzadtságot és a csökkentik a szagokat egy kemény túra vagy futás után is. A hagyományos zokniktól eltérően ellenállóbbak, hatékonyabban vezetik el az izzadtságot, jobban melegítik a lábat és antibakteriális hatással is rendelkeznek, amiket ezüstszálak hozzáadásával érnek el a gyártás során. Ugyanezen okokból érdemes funkcionális alsóneműt viselni a sportoláskor. 

Remekül illeszkedő zokni előnyös csomagolásban

Időnként Ön is páratlan zoknira akad? Legyen szó a zoknilopó manókról vagy a mohó mosógépdobról, hoztunk egy megoldást. Rendeljen tőlünk kettő- vagy hat pár zoknit tartalmazó akciós csomagot, vagy böngésszen a remekül illeszkedő női és férfi zoknik széles választékából.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

107 tételből 1–30
az oldalt
107 tételből 1–30