120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Élvezze a sportolás minden pillanatát! Vegyen fel a férfi funkcionális alsóneműt, és legyen felkészült, hogy élete legjobb teljesítményét nyújtsa. A sport fehérneműk hatékonyan elvezetik az izzadságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat, emellett ellenállóbbak és jobb hőszabályozó tulajdonságokat biztosítanak, mint a hagyományos társaik. E...

Élvezze a sportolás minden pillanatát! Vegyen fel a férfi funkcionális alsóneműt, és legyen felkészült, hogy élete legjobb teljesítményét nyújtsa. A sport fehérneműk hatékonyan elvezetik az izzadságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat, emellett ellenállóbbak és jobb hőszabályozó tulajdonságokat biztosítanak, mint a hagyományos társaik. Ezért cserélje le a megszokott fehérneműt funkcionális boxeralsóra vagy fecske alsónadrágra és sport zoknira, ezt követően nincs más hátra, mint megdönteni saját rekordjait. 

Hogyan válasszon sport fehérneműt férfiaknak

Keressen férfi vagy női sport alsóneműt a legfontosabb az, hogy tökéletesen passzoljon a testalkatához – ne nyomja és ne szúrja Önt a ruha. Ideális választás a testhezálló férfi boxeralsó vagy fecske alsónadrág, amiket a téli időszakban funkcionális sportruhákkal egészíthet ki. Figyeljen oda a használt anyagok minőségére is. Míg az olyan szintetikus szálakból készült textil, mint a poliamid és a poliészter hatékonyan elvezetik az izzadtságot és gyorsan megszáradnak, addig a merinó gyapjúból és bambuszból készült boxeralsók nem engedik át a kellemetlen szagokat, antibakteriálisak és nem irritálják a bőrt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

317 tételből 1–30
az oldalt
317 tételből 1–30