120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Élvezze a sportolás minden pillanatát! Vegyen fel a férfi funkcionális alsóneműt, és legyen felkészült, hogy élete legjobb teljesítményét nyújtsa. A sport fehérneműk hatékonyan elvezetik az izzadságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat, emellett ellenállóbbak és jobb hőszabályozó tulajdonságokat biztosítanak, mint a hagyományos társaik. E...

Élvezze a sportolás minden pillanatát! Vegyen fel a férfi funkcionális alsóneműt, és legyen felkészült, hogy élete legjobb teljesítményét nyújtsa. A sport fehérneműk hatékonyan elvezetik az izzadságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat, emellett ellenállóbbak és jobb hőszabályozó tulajdonságokat biztosítanak, mint a hagyományos társaik. Ezért cserélje le a megszokott fehérneműt funkcionális boxeralsóra vagy fecske alsónadrágra és sport zoknira, ezt követően nincs más hátra, mint megdönteni saját rekordjait. 

Hogyan válasszon sport fehérneműt férfiaknak

Keressen férfi vagy női sport alsóneműt a legfontosabb az, hogy tökéletesen passzoljon a testalkatához – ne nyomja és ne szúrja Önt a ruha. Ideális választás a testhezálló férfi boxeralsó vagy fecske alsónadrág, amiket a téli időszakban funkcionális sportruhákkal egészíthet ki. Figyeljen oda a használt anyagok minőségére is. Míg az olyan szintetikus szálakból készült textil, mint a poliamid és a poliészter hatékonyan elvezetik az izzadtságot és gyorsan megszáradnak, addig a merinó gyapjúból és bambuszból készült boxeralsók nem engedik át a kellemetlen szagokat, antibakteriálisak és nem irritálják a bőrt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

101 tételből 1–30
az oldalt
101 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.