Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Nem számít, hogy minden nap futni, jógázni, vagy edzőterembe jár minden sportnál értékeli majd a kényelmes funkcionális női alsóneműt. A hagyományos fehérneműkkel ellentétben ezek ellenállóbb ruhadarabok, amik hatékonyan elvezetik az izzadtságot és jobb hőszabályozó képességük van. Ezért cserélje le a megszokott fehérneműjét funkcionális bugyi...

Nem számít, hogy minden nap futni, jógázni, vagy edzőterembe jár minden sportnál értékeli majd a kényelmes funkcionális női alsóneműt. A hagyományos fehérneműkkel ellentétben ezek ellenállóbb ruhadarabok, amik hatékonyan elvezetik az izzadtságot és jobb hőszabályozó képességük van. Ezért cserélje le a megszokott fehérneműjét funkcionális bugyikra és melltartóra, vegyen sportzoknit és élvezze önfeledten kedvenc sportját. 

Hogyan válasszon női fehérneműt

A női sport fehérnemű tökéletesen illeszkedik a testéhez. Ideális választás a klasszikus szabású bugyi, bár semmi sem szab gátat, hogy funkcionális tangát vegyen fel – a legfontosabb, hogy Ön kényelmesen érezze magát. Nélkülözhetetlen segítő a sportmelltartó, amely a kellő támaszt nyújt a melleknek, így megelőzve azok megereszkedését vagy fájdalomérzetét. Ne féljen kiváló minőségű anyagot választani, mely az aktív használat és gyakori mosás után is tartja a formáját. Remek választás a gyapjúból vagy merinóból készült női funkcionális alsónemű, amely érzékeny bőrnek is megfelelő.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

319 tételből 1–30
az oldalt
319 tételből 1–30