120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Nem számít, hogy minden nap futni, jógázni, vagy edzőterembe jár minden sportnál értékeli majd a kényelmes funkcionális női alsóneműt. A hagyományos fehérneműkkel ellentétben ezek ellenállóbb ruhadarabok, amik hatékonyan elvezetik az izzadtságot és jobb hőszabályozó képességük van. Ezért cserélje le a megszokott fehérneműjét funkcionális bugyik...

Nem számít, hogy minden nap futni, jógázni, vagy edzőterembe jár minden sportnál értékeli majd a kényelmes funkcionális női alsóneműt. A hagyományos fehérneműkkel ellentétben ezek ellenállóbb ruhadarabok, amik hatékonyan elvezetik az izzadtságot és jobb hőszabályozó képességük van. Ezért cserélje le a megszokott fehérneműjét funkcionális bugyikra és melltartóra, vegyen sportzoknit és élvezze önfeledten kedvenc sportját. 

Hogyan válasszon női fehérneműt

A női sport fehérnemű tökéletesen illeszkedik a testéhez. Ideális választás a klasszikus szabású bugyi, bár semmi sem szab gátat, hogy funkcionális tangát vegyen fel – a legfontosabb, hogy Ön kényelmesen érezze magát. Nélkülözhetetlen segítő a sportmelltartó, amely a kellő támaszt nyújt a melleknek, így megelőzve azok megereszkedését vagy fájdalomérzetét. Ne féljen kiváló minőségű anyagot választani, mely az aktív használat és gyakori mosás után is tartja a formáját. Remek választás a gyapjúból vagy merinóból készült női funkcionális alsónemű, amely érzékeny bőrnek is megfelelő.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

117 tételből 1–30
az oldalt
117 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.