120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A sportmelltartók sportoláson kívül is viselhetőek. Kényelmesek és megfelelő tartást biztosítanak. Ha egy lazább megjelenést választ, akkor a sportmelltartó kiváló kiegészítője lesz. A varratmentes sportmelltartók kényelmesek és a megterhelő sportaktivitás közben is szárazon tartják a testét, mindemellett légáteresztőek. Mi nagyon fontos még?...

A sportmelltartók sportoláson kívül is viselhetőek. Kényelmesek és megfelelő tartást biztosítanak. Ha egy lazább megjelenést választ, akkor a sportmelltartó kiváló kiegészítője lesz. A varratmentes sportmelltartók kényelmesek és a megterhelő sportaktivitás közben is szárazon tartják a testét, mindemellett légáteresztőek. Mi nagyon fontos még? Remekül mutat és tartja a formáját. Szóval egy nem alaktalan és unalmas modell.

A szélesebb vagy a keskenyebb pántot szereti? Keresztezés a háton, finom egyszínű minták vagy merész, színpompás modellek? A webáruházunkban számos sportmelltartó modell található, de ha valamit mégis hiányol, örülnénk, ha kapcsolatba lépne velünk, hogy kiegészíthessük kínálatunkat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

244 tételből 1–30
az oldalt
244 tételből 1–30