120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A sportmelltartók sportoláson kívül is viselhetőek. Kényelmesek és megfelelő tartást biztosítanak. Ha egy lazább megjelenést választ, akkor a sportmelltartó kiváló kiegészítője lesz. A varratmentes sportmelltartók kényelmesek és a megterhelő sportaktivitás közben is szárazon tartják a testét, mindemellett légáteresztőek. Mi nagyon fontos még?...

A sportmelltartók sportoláson kívül is viselhetőek. Kényelmesek és megfelelő tartást biztosítanak. Ha egy lazább megjelenést választ, akkor a sportmelltartó kiváló kiegészítője lesz. A varratmentes sportmelltartók kényelmesek és a megterhelő sportaktivitás közben is szárazon tartják a testét, mindemellett légáteresztőek. Mi nagyon fontos még? Remekül mutat és tartja a formáját. Szóval egy nem alaktalan és unalmas modell.

A szélesebb vagy a keskenyebb pántot szereti? Keresztezés a háton, finom egyszínű minták vagy merész, színpompás modellek? A webáruházunkban számos sportmelltartó modell található, de ha valamit mégis hiányol, örülnénk, ha kapcsolatba lépne velünk, hogy kiegészíthessük kínálatunkat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

94 tételből 1–30
az oldalt
94 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.