120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A fekete időtállónak és univerzálisnak számít. Ezért olyan népszerű a fekete fehérnemű. Bármilyen öltözet alatt viselheted. De ne feledje, hogy a világos színek és a vékony és átlátszó anyagok nem jönnek ki a feketével. Az átlátszó fehérnemű, például a fekete boxeralsó, korunk egyik legnagyobb divatbakija. Fehér ruhák és könnyű anyagok alá a feh...

A fekete időtállónak és univerzálisnak számít. Ezért olyan népszerű a fekete fehérnemű. Bármilyen öltözet alatt viselheted. De ne feledje, hogy a világos színek és a vékony és átlátszó anyagok nem jönnek ki a feketével. Az átlátszó fehérnemű, például a fekete boxeralsó, korunk egyik legnagyobb divatbakija. Fehér ruhák és könnyű anyagok alá a fehér vagy hússzínű férfi alsónemű a legjobb választás.

A legnépszerűbb fekete színű férfi alsónemű darabok

A fekete színt a tekintéllyel, a hatalommal és a titokzatossággal társítják. Emellett az exkluzivitást és a luxust is képviseli. Ezért vonzza különösen a törékeny nemet. A fekete fehérnemű ezért egyetlen férfi ruhatárából sem hiányozhat. A fekete emellett praktikus is. A fekete alsónadrágokon, férfi rövidnadrágokon és zoknikon nem látszanak foltok. Ezért érzi magát bennük kényelmesen és biztonságban. Az apró foltok, amelyek a világos alsóneműknél új alsónemű vásárlását jelentenék, a feketével nem jelentenek problémát.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

423 tételből 1–30
az oldalt
423 tételből 1–30