120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A fekete időtlen és univerzális színnek számít. Ezért olyan népszerű a fekete fehérnemű. Bármilyen öltözék alatt viselheti. Ne feledje azonban, hogy a világos színek és a vékony, átlátszó anyagok nem férnek össze a feketével. Az átlátszó fehérnemű, például a fekete boxeralsó, korunk egyik legnagyobb divatbakija. Fehér ruhák és könnyű anyagok alá...

A fekete időtlen és univerzális színnek számít. Ezért olyan népszerű a fekete fehérnemű. Bármilyen öltözék alatt viselheti. Ne feledje azonban, hogy a világos színek és a vékony, átlátszó anyagok nem férnek össze a feketével. Az átlátszó fehérnemű, például a fekete boxeralsó, korunk egyik legnagyobb divatbakija. Fehér ruhák és könnyű anyagok alá a fehér vagy hússzínű férfi alsónemű a legjobb választás.

A legnépszerűbb fekete férfi alsónemű darabok

A fekete szín a tekintélyt, a hatalmat és a titokzatosságot jelképezi. Emellett az exkluzivitást és a luxust is képviseli. Ezért olyan vonzó, különösen a törékeny nem számára. A fekete fehérnemű tehát nem hiányozhat egyetlen férfi ruhatárából sem. A fekete is praktikus. A fekete alsónadrágon, a férfi rövidnadrágon és a zoknin nem látszanak foltok. Ezért érzi magát kényelmesen és biztonságban bennük. Az apró foltok, amelyek a világos fehérneműkben új darabok vásárlását jelentenék, a feketében nem jelentenek problémát. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

407 tételből 1–30
az oldalt
407 tételből 1–30