120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Praktikus alsóneműt keresel gyerekeknek? Nyúlj a fekete baba alsóneműhöz. A fekete szín előnye, hogy valóban sok mindent elrejt. A gyerekek olyanok, mint egy zsák bolha. Egy ideig nem ülnek nyugodtan, és a koszos ruhák és fehérneműk a mindennapok rendje. Emlékezz csak, amikor bejönnek kintről, leveszik a cipőjüket, és olyan zoknit látsz, ami reg...

Praktikus alsóneműt keresel gyerekeknek? Nyúlj a fekete baba alsóneműhöz. A fekete szín előnye, hogy valóban sok mindent elrejt. A gyerekek olyanok, mint egy zsák bolha. Egy ideig nem ülnek nyugodtan, és a koszos ruhák és fehérneműk a mindennapok rendje. Emlékezz csak, amikor bejönnek kintről, leveszik a cipőjüket, és olyan zoknit látsz, ami reggel még ragyogó fehér vagy színes volt! Kímélje meg az idegeit, és szerezzen be a gyerekeinek fekete babazoknit. Még ha mosás után folt marad is rajtuk, az nem fog látszani. És azt tudtad, hogy a gyerekek a feketét felnőtt színnek tartják? Tegye őket boldoggá fekete lány- vagy fiú alsóneművel. Büszkék lesznek rá!

Kényelmes szabás és kellemes anyagok a fekete alsóneműben

A gyermek alsóneműk alfája és omegája a minőségi gyártási anyag és a tökéletes illeszkedés. Az anyagot tekintve elsősorban természetes anyagokat válasszon. Ideális a 100% pamut vagy az elasztánnal kombinált anyag. A pamut/elasztán keveréket elsősorban fekete gyermek boxerek és bugyik varrására használják. Biztosítja, hogy a fehérnemű tökéletesen tapadjon a testhez. A fekete gyermeknadrágok esetében különösen vegye figyelembe a derékszíjban lévő rugalmas anyagot, amely biztosítja, hogy a nadrág ne csússzon lefelé. A gumi legyen elég széles, és ne csípjen vagy karcoljon. A lányoknak szánt bugyiknál a combok körüli gumikra kell összpontosítani. A cipőnek követnie kell a gyermek lábát, de nem lehet szoros vagy szükségtelenül laza.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

7 tételből 1–7
7 tételből 1–7