120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Praktikus alsóneműt keresel gyerekeknek? Nyúljon a fekete gyermek alsóneműkhöz. A fekete előnye, hogy tényleg sok mindent elrejt. A gyerekek olyanok, mint egy zsák bolha. Egy ideig nem ülnek nyugton, és a koszos ruhák és alsóneműk mindennaposak. Emlékezz csak, amikor bejönnek a szabadból, leveszik a cipőjüket, és olyan zoknikat látsz, amelyek az...

Praktikus alsóneműt keresel gyerekeknek? Nyúljon a fekete gyermek alsóneműkhöz. A fekete előnye, hogy tényleg sok mindent elrejt. A gyerekek olyanok, mint egy zsák bolha. Egy ideig nem ülnek nyugton, és a koszos ruhák és alsóneműk mindennaposak. Emlékezz csak, amikor bejönnek a szabadból, leveszik a cipőjüket, és olyan zoknikat látsz, amelyek aznap reggel még fényes fehérek vagy színes zoknik voltak! Kímélje meg az idegeit, és szerezzen be a gyerekeknek fekete babazoknit. Még ha mosás után folt is lesz rajtuk, nem fog látszani. És tudtad, hogy a gyerekek a feketét felnőtt színnek tartják? Örvendeztesd meg őket fekete lány- vagy fiú alsóneművel. Büszkék lesznek rá!

Kényelmes szabású és kényelmes anyagú alsóneműk fekete színben

A gyermek alsóneműk alfája és omegája a minőségi gyártási anyag és a tökéletes illeszkedés. Anyag tekintetében mindenekelőtt a természetes anyagokat válaszd. A 100% pamut vagy elasztánnal kombinált anyag az ideális. A fekete gyermek boxerek és bugyik varrása során főként pamut és elasztán keverékét használják. Ez biztosítja, hogy a fehérnemű tökéletesen tapadjon a testhez. A fekete gyermeknadrágoknál vegye figyelembe a derékszíjban lévő gumit, amely biztosítja, hogy a nadrág ne csússzon. A guminak elég szélesnek kell lennie, és nem csíphet vagy karcolhat. A lánynadrágok esetében a comb körüli gumikra összpontosítson. Követnie kell a gyermek lábát, de nem szabad szűknek vagy szükségtelenül lazának lennie.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

6 tételből 1–6
6 tételből 1–6