120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan kislány fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült?

Nálunk a nedeto.hu-n a mindennapi viseletre és sportoláshoz is alkalmas vastag gumis Fila klasszikus kislány bugyikat, alváshoz kényelmes alsónadrágokat és az örökmozgó gyerekeknek sport bugyikat is talál. Mindegyik lány fehérnemű gyártásakor szem...

Olyan kislány fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült?

Nálunk a nedeto.hu-n a mindennapi viseletre és sportoláshoz is alkalmas vastag gumis Fila klasszikus kislány bugyikat, alváshoz kényelmes alsónadrágokat és az örökmozgó gyerekeknek sport bugyikat is talál. Mindegyik lány fehérnemű gyártásakor szem előtt tartották a gyermekek érzékeny bőrét – nálunk a tökéletes szabás, a természetes anyagok használata és az egyedi minta természetes. 

Hogyan válasszon fehérneműt kislánynak?

Azért, hogy a gyermek fehérnemű tökéletesen illeszkedjen a testalkathoz és ne irritálja az érzékeny gyerek bőrt kevés elasztánt tartalmazó pamut bugyik és melltartók beszerzését javasoljuk Ez az adalékanyag ellenállóbbá, hosszabb életűvé és elasztikusabbá teszi az anyagot, ezáltal lesz kényelmesebb a viselésük. Kipróbálhatja a kellemes modálból, végtelenül puha merinó gyapjúból vagy bambuszból készült lány fehérneműt is, ezek légáteresztőek és antibakteriálisak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

14 tételből 1–14
14 tételből 1–14
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.