120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Az egyszínű és minta nélküli fehérnemű a női ruhatár alapja. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A legjobban azok értékelik, akik gyakran viselnek elegáns öltözéket vagy kosztümöt – nekik az egyszínű zokni, és a blúz alatt viselt egyszerű, szinte láthatatlan trikó kifejezetten kötelező. A gyűjteményében a minta nél...

Az egyszínű és minta nélküli fehérnemű a női ruhatár alapja. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A legjobban azok értékelik, akik gyakran viselnek elegáns öltözéket vagy kosztümöt – nekik az egyszínű zokni, és a blúz alatt viselt egyszerű, szinte láthatatlan trikó kifejezetten kötelező. A gyűjteményében a minta nélküli, egyszínű bugyik sem hiányozhatnak, melyek elegánsak és bármilyen melltartóval kombinálhatóak. 

Az alap a minőségi anyag

A jól megválasztott fehérnemű magabiztossággal tölti el a viselőjét, kiemeli az előnyös testrészeket, ellenben elfedi amit el kell. Annak érdekében, hogy egész nap kényelmesen érezze magát bennük adjon olyan minőségi anyagokra, melyeknek kellemes a tapintásuk. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült női alsó, melltartó és zokni a megfelelő mint a pamut, bambusz vagy a modál. A természetes textíliák elasztánnal vagy poliészterrel keverve ellenállóbbak, hosszabb élettartamúak, rugalmasabbak, így még nagyobb kényelmet biztosítanak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

80 tételből 1–30
az oldalt
80 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.