120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Az egyszínű és minta nélküli fehérnemű a női ruhatár alapja. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A legjobban azok értékelik, akik gyakran viselnek elegáns öltözéket vagy kosztümöt – nekik az egyszínű zokni, és a blúz alatt viselt egyszerű, szinte láthatatlan trikó kifejezetten kötelező. A gyűjteményében a minta nél...

Az egyszínű és minta nélküli fehérnemű a női ruhatár alapja. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A legjobban azok értékelik, akik gyakran viselnek elegáns öltözéket vagy kosztümöt – nekik az egyszínű zokni, és a blúz alatt viselt egyszerű, szinte láthatatlan trikó kifejezetten kötelező. A gyűjteményében a minta nélküli, egyszínű bugyik sem hiányozhatnak, melyek elegánsak és bármilyen melltartóval kombinálhatóak. 

Az alap a minőségi anyag

A jól megválasztott fehérnemű magabiztossággal tölti el a viselőjét, kiemeli az előnyös testrészeket, ellenben elfedi amit el kell. Annak érdekében, hogy egész nap kényelmesen érezze magát bennük adjon olyan minőségi anyagokra, melyeknek kellemes a tapintásuk. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült női alsó, melltartó és zokni a megfelelő mint a pamut, bambusz vagy a modál. A természetes textíliák elasztánnal vagy poliészterrel keverve ellenállóbbak, hosszabb élettartamúak, rugalmasabbak, így még nagyobb kényelmet biztosítanak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

278 tételből 1–30
az oldalt
278 tételből 1–30