120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosságot és a nőiesség érzését adja, amely egész nap elkíséri Önt. Ezért cserélje le a klasszikus szintetikus fehérneműket merinó női alsóra, amely légáteresztő, antibakteriális és kellemes a mindennapi viselethez és a sportoláshoz. Az egész éves sportoláshoz a funkcionális alsóneműk és a merinó ter...

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosságot és a nőiesség érzését adja, amely egész nap elkíséri Önt. Ezért cserélje le a klasszikus szintetikus fehérneműket merinó női alsóra, amely légáteresztő, antibakteriális és kellemes a mindennapi viselethez és a sportoláshoz. Az egész éves sportoláshoz a funkcionális alsóneműk és a merinó termo alsóneműk a legjobbak, mivel nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartják a testet. 

Adjon egy esélyt a merinó gyapjúból készült ruháknak

A merinó gyapjú egy végtelenül puha gyapjú, mely a Merino néven ismert birkafajta bundájából készül. Egy teljesen természetes anyagról van szó, ami a hagyományos pamuttal ellentétben nem szúr, mindemellett nem büdösödik és kiváló hőszabályozó tulajdonsággal rendelkezik – nyáron hűsíti a testet, míg télen felmelegíti. Éppen ezért a merinó gyapjúból a fehérneműn kívül hétköznapi viseletre alkalmas női sport alsónemű és sport bugyi is készül.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

11 tételből 1–11
11 tételből 1–11