120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Amit a természet nem adott meg, azon egy minőségi push up melltartó segít. Megemeli a melleket, kicsit összenyomja őket, így vizuálisan megnöveli és kiemeli azokat. Ha szeret mélyen dekoltált ruhadarabokat viselni, a push up melltartó elengedhetetlen választás. Még a kisebb méretű mellek is dúsabbak és feszesebbek tűnnek első látásra. Azonban...

Amit a természet nem adott meg, azon egy minőségi push up melltartó segít. Megemeli a melleket, kicsit összenyomja őket, így vizuálisan megnöveli és kiemeli azokat. Ha szeret mélyen dekoltált ruhadarabokat viselni, a push up melltartó elengedhetetlen választás. Még a kisebb méretű mellek is dúsabbak és feszesebbek tűnnek első látásra. Azonban ugyanezt a feladatot teljesítik olyan nők számára is, akik nagyobb mellekkel büszkélkedhetnek, melyeket csak kicsit feszesíteni kell. Kínálatunkban kényelmes sport push up melltartó is található, amelyet nem csak sportolás közben fog értékelni. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

10 tételből 1–10
10 tételből 1–10
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.