120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A melltartó legyenmerevítős vagy merevítő nélküli mégis minden nő ruhásszekrényének elengedhetetlen része. Alátámasztják és formássá teszik a kebleket, önbizalmat adnak viselőjüknek és mindemellett képesek csökkenteni a derékfájdalmat. Szűk póló, trikó vagy ruha alá egyértelmű választás a ruha alatt szinte láthatatlan varrás- és merevítő nélkül...

A melltartó legyenmerevítős vagy merevítő nélküli mégis minden nő ruhásszekrényének elengedhetetlen része. Alátámasztják és formássá teszik a kebleket, önbizalmat adnak viselőjüknek és mindemellett képesek csökkenteni a derékfájdalmat. Szűk póló, trikó vagy ruha alá egyértelmű választás a ruha alatt szinte láthatatlan varrás- és merevítő nélküli melltartó. Ezért ne féljen női varrásmentes fehérneműbe fektetni, ami az elasztikus anyagnak köszönhetően minden testalkaton jól áll, nem vág be és nem irritálja a bőrt.

Hogyan válasszon női melltartót?

A melltartó kiválasztásakor nemcsak a méret és a szabás a fontos, hanem a minőség és a pántok kivitelezése is. A nagyobb mellű nők a széles pántú szivacsos melltartót értékelik jobban, míg a kisebb mérettel rendelkező hölgyek a kényelmes háromszög melltartót szeretik, melyek a mellek természetes alakját emeli ki. Ha lélegzetelállító dekoltázsra vágyik, nem hiányozhat a szekrényéből a mellek felső vonalát kiemelő csábító bardot melltartó vagy a melleket természetesen megemelő és formáló push-up melltartó. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

20 tételből 1–20
20 tételből 1–20