120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A melltartó legyenmerevítős vagy merevítő nélküli mégis minden nő ruhásszekrényének elengedhetetlen része. Alátámasztják és formássá teszik a kebleket, önbizalmat adnak viselőjüknek és mindemellett képesek csökkenteni a derékfájdalmat. Szűk póló, trikó vagy ruha alá egyértelmű választás a ruha alatt szinte láthatatlan varrás- és merevítő nélkül...

A melltartó legyenmerevítős vagy merevítő nélküli mégis minden nő ruhásszekrényének elengedhetetlen része. Alátámasztják és formássá teszik a kebleket, önbizalmat adnak viselőjüknek és mindemellett képesek csökkenteni a derékfájdalmat. Szűk póló, trikó vagy ruha alá egyértelmű választás a ruha alatt szinte láthatatlan varrás- és merevítő nélküli melltartó. Ezért ne féljen női varrásmentes fehérneműbe fektetni, ami az elasztikus anyagnak köszönhetően minden testalkaton jól áll, nem vág be és nem irritálja a bőrt.

Hogyan válasszon női melltartót?

A melltartó kiválasztásakor nemcsak a méret és a szabás a fontos, hanem a minőség és a pántok kivitelezése is. A nagyobb mellű nők a széles pántú szivacsos melltartót értékelik jobban, míg a kisebb mérettel rendelkező hölgyek a kényelmes háromszög melltartót szeretik, melyek a mellek természetes alakját emeli ki. Ha lélegzetelállító dekoltázsra vágyik, nem hiányozhat a szekrényéből a mellek felső vonalát kiemelő csábító bardot melltartó vagy a melleket természetesen megemelő és formáló push-up melltartó. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

7 tételből 1–7
7 tételből 1–7
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.