120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A legtöbben egész nap viseljük a melltartót, ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat benne. Ezért talál a nedeto.hu oldalon klasszikus Calvin Klein melltartókat a mindennapi viselethez, csipke és push-up melltartókat különleges alkalmakra, valamint sportmelltartókat merinó gyapjúból, amelyek bármilyen tevékenység során támogat...

A legtöbben egész nap viseljük a melltartót, ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat benne. Ezért talál a nedeto.hu oldalon klasszikus Calvin Klein melltartókat a mindennapi viselethez, csipke és push-up melltartókat különleges alkalmakra, valamint sportmelltartókat merinó gyapjúból, amelyek bármilyen tevékenység során támogatnak. Csak Önön múlik, melyiket veszi fel.

Hogyan vásároljon remekül illeszkedő melltartót?

A női fehérneműnek tökéletesen kell illeszkednie, ez a melltartókra hatványozottan igaz. Az, hogy egy melltartó jól áll-e Önnek, a megfelelő méret kiválasztásán múlik, amit egy mérőszalag segítségével könnyen kideríthet. Először is meg kell határoznia a mell alatti körméretet - mérje meg közvetlenül a melle alatt, a mérőszalagot vízszintesen tartva. A mérést ismételje meg melleinek legszélesebb pontján. A kosár méretét úgy határozhatja meg, hogy a mellbőség méretéből kivonja a mell alatti körméretet. Ha ez a szám 10–12 cm ez azt jelenti, hogy A méretű kosara van.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

46 tételből 1–30
az oldalt
46 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.