120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A legtöbben egész nap viseljük a melltartót, ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat benne. Ezért talál a nedeto.hu oldalon klasszikus Calvin Klein melltartókat a mindennapi viselethez, csipke és push-up melltartókat különleges alkalmakra, valamint sportmelltartókat merinó gyapjúból, amelyek bármilyen tevékenység során támogat...

A legtöbben egész nap viseljük a melltartót, ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat benne. Ezért talál a nedeto.hu oldalon klasszikus Calvin Klein melltartókat a mindennapi viselethez, csipke és push-up melltartókat különleges alkalmakra, valamint sportmelltartókat merinó gyapjúból, amelyek bármilyen tevékenység során támogatnak. Csak Önön múlik, melyiket veszi fel.

Hogyan vásároljon remekül illeszkedő melltartót?

A női fehérneműnek tökéletesen kell illeszkednie, ez a melltartókra hatványozottan igaz. Az, hogy egy melltartó jól áll-e Önnek, a megfelelő méret kiválasztásán múlik, amit egy mérőszalag segítségével könnyen kideríthet. Először is meg kell határoznia a mell alatti körméretet - mérje meg közvetlenül a melle alatt, a mérőszalagot vízszintesen tartva. A mérést ismételje meg melleinek legszélesebb pontján. A kosár méretét úgy határozhatja meg, hogy a mellbőség méretéből kivonja a mell alatti körméretet. Ha ez a szám 10–12 cm ez azt jelenti, hogy A méretű kosara van.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

38 tételből 1–30
az oldalt
38 tételből 1–30