120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosság és a nőiesség érzését kelti a viselőjében, amely egész nap elkíséri. Ezért cserélje le a klasszikus szintetikus melltartókat merinóból készítettre, amely nagyon puha, légáteresztő és kényelmes a mindennapi viseletre és sportoláshoz is. Éppen ezért tökéletes a merinógyapjúból készült funkcioná...

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosság és a nőiesség érzését kelti a viselőjében, amely egész nap elkíséri. Ezért cserélje le a klasszikus szintetikus melltartókat merinóból készítettre, amely nagyon puha, légáteresztő és kényelmes a mindennapi viseletre és sportoláshoz is. Éppen ezért tökéletes a merinógyapjúból készült funkcionális alsónemű és termo alsónemű a sportoláshoz, mivel jól és önmagának érezheti magát benne.

Adjon egy esélyt a merinó gyapjúból készült ruháknak

A merinó gyapjú egy végtelenül puha gyapjú, ami a Merino néven ismert birkafajta bundájából készül. Egy teljesen természetes és antibakteriális anyagról van szó, ami a hagyományos pamuttal ellentétben nem szúr. Továbbá nem büdösödik és kiváló hőszabályozó tulajdonságai vannak – nyáron lehűti a testet, télen pedig melegen tartja. Éppen ezért a merinó gyapjúból a fehérneműn kívül hétköznapi viseletre alkalmas női sport alsónemű és sportmelltartó is készül. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

11 tételből 1–11
11 tételből 1–11