120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosság és a nőiesség érzését kelti a viselőjében, amely egész nap elkíséri. Ezért cserélje le a klasszikus szintetikus melltartókat merinóból készítettre, amely nagyon puha, légáteresztő és kényelmes a mindennapi viseletre és sportoláshoz is. Éppen ezért tökéletes a merinógyapjúból készült funkcioná...

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosság és a nőiesség érzését kelti a viselőjében, amely egész nap elkíséri. Ezért cserélje le a klasszikus szintetikus melltartókat merinóból készítettre, amely nagyon puha, légáteresztő és kényelmes a mindennapi viseletre és sportoláshoz is. Éppen ezért tökéletes a merinógyapjúból készült funkcionális alsónemű és termo alsónemű a sportoláshoz, mivel jól és önmagának érezheti magát benne.

Adjon egy esélyt a merinó gyapjúból készült ruháknak

A merinó gyapjú egy végtelenül puha gyapjú, ami a Merino néven ismert birkafajta bundájából készül. Egy teljesen természetes és antibakteriális anyagról van szó, ami a hagyományos pamuttal ellentétben nem szúr. Továbbá nem büdösödik és kiváló hőszabályozó tulajdonságai vannak – nyáron lehűti a testet, télen pedig melegen tartja. Éppen ezért a merinó gyapjúból a fehérneműn kívül hétköznapi viseletre alkalmas női sport alsónemű és sportmelltartó is készül. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3 tételből 1–3
3 tételből 1–3
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.