120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Nem számít, hogy minden nap futni, jógázni, vagy edzőterembe jár, minden sportnál értékeli majd a kényelmes funkcionális alsóneműt. Nélkülözhetetlen segítő lesz a női sportmelltartó, amely a kellő támaszt nyújt a melleknek, így megelőzi azok megereszkedését vagy fájdalomérzetét. Ne féljen kiváló minőségű anyagot választani, mely az aktív haszná...

Nem számít, hogy minden nap futni, jógázni, vagy edzőterembe jár, minden sportnál értékeli majd a kényelmes funkcionális alsóneműt. Nélkülözhetetlen segítő lesz a női sportmelltartó, amely a kellő támaszt nyújt a melleknek, így megelőzi azok megereszkedését vagy fájdalomérzetét. Ne féljen kiváló minőségű anyagot választani, mely az aktív használat és gyakori mosás után is tartja a formáját. Remek választás a gyapjúból vagy merinóból készült női sport alsónemű, amely érzékeny bőrnek is megfelelő.

Sportmelltartója már van? Szüksége lesz egy sport bugyira is

Míg egy funkcionális melltartó szinte minden nő ruhatárában megtalálható, a női sport bugyikról gyakorta megfeledkeznek. Pedig pontosan ezek a ruhák segítenek elkerülni a szorító, viszkető érzést. Hatékonyan elvezetik az izzadtságot, nem engedik át a szagokat, légáteresztőek és antibakteriálisak. Az, hogy milyen szabást válasz kizárólag az Ön preferenciáin múlik. Rövid szárú bugyik, jól illeszkedő brazil alsók illetve női sporttangák is elérhetőek nálunk.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

151 tételből 1–30
az oldalt
151 tételből 1–30