120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Nem számít, hogy minden nap futni, jógázni, vagy edzőterembe jár, bármelyik sportnál fontos a kényelmes funkcionális alsónemű. Míg sportmelltartót szinte minden nő szekrényében találunk a női sport bugyikról ez már nem mondható el. Pedig pontosan ezek a ruhák segítenek elkerülni a szorító, viszkető érzést. Hatékonyan elvezetik az izzadtságot, n...

Nem számít, hogy minden nap futni, jógázni, vagy edzőterembe jár, bármelyik sportnál fontos a kényelmes funkcionális alsónemű. Míg sportmelltartót szinte minden nő szekrényében találunk a női sport bugyikról ez már nem mondható el. Pedig pontosan ezek a ruhák segítenek elkerülni a szorító, viszkető érzést. Hatékonyan elvezetik az izzadtságot, nem engedik át a szagokat, légáteresztőek és antibakteriálisak.  

Hogyan válasszon sporthoz megfelelő funkcionális alsót?

Legyen bármilyen sport szerelmese a merinó vagy a gyapjúból készült női sport alsónemű ideális választás légáteresztő és antibakteriális tulajdonságainak hála. Az, hogy milyen szabást választ kizárólag az Ön preferenciáin múlik. Jól illeszkedő brazil alsók illetve női sporttangák is elérhetőek nálunk. Ha jobban kedveli a rövid szárú alsókat, de fél, hogy a szűk cicanadrág alatt észrevehető, válasszon varratmentes női alsókat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

14 tételből 1–14
14 tételből 1–14