120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A szivacsos és merevítős melltartók a nagy mellű hölgyek egyértelmű választása. Alátámasztják a kebleket, dús dekoltázst varázsolnak és mindemellett segítenek megelőzni a derékfájást. A kosarak kivehető betéttel vagy szivaccsal vannak kitöltve, így adnak tökéletesen kerek formát. A teljesen szivacsos modelleken kívül léteznek enyhén bélelt típu...

A szivacsos és merevítős melltartók a nagy mellű hölgyek egyértelmű választása. Alátámasztják a kebleket, dús dekoltázst varázsolnak és mindemellett segítenek megelőzni a derékfájást. A kosarak kivehető betéttel vagy szivaccsal vannak kitöltve, így adnak tökéletesen kerek formát. A teljesen szivacsos modelleken kívül léteznek enyhén bélelt típusok is, melyeknél csak a kosár alsó részét alkotja szivacs, míg a felső részt csipke vagy átlátszó háló díszíti. Szívesebben visel szivacs nélküli melltartót? Nálunk ilyet is talál!

Hogyan válasszon női melltartót?

A megfelelő melltartót arról ismerheti fel, hogy karcsúsítja, nem kell kihúznia magát, hogy a mellek feszesebbnek tűnjenek. Gyönyörű dekoltázst varázsol Önnek a merevítős háromszög melltartó, a keblek felső vonalát kiemelő csábító bardot melltartó vagy a melleket természetesen megemelő és formáló push-up melltartó. Ha szívesen visel testhezálló trikót és ruhát, szerezzen be a ruha alatt viselhető szinte észrevehetetlen szivacsos, varrás nélküli melltartót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

104 tételből 1–30
az oldalt
104 tételből 1–30