120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A szivacsos és merevítős melltartók a nagy mellű hölgyek egyértelmű választása. Alátámasztják a kebleket, dús dekoltázst varázsolnak és mindemellett segítenek megelőzni a derékfájást. A kosarak kivehető betéttel vagy szivaccsal vannak kitöltve, így adnak tökéletesen kerek formát. A teljesen szivacsos modelleken kívül léteznek enyhén bélelt típu...

A szivacsos és merevítős melltartók a nagy mellű hölgyek egyértelmű választása. Alátámasztják a kebleket, dús dekoltázst varázsolnak és mindemellett segítenek megelőzni a derékfájást. A kosarak kivehető betéttel vagy szivaccsal vannak kitöltve, így adnak tökéletesen kerek formát. A teljesen szivacsos modelleken kívül léteznek enyhén bélelt típusok is, melyeknél csak a kosár alsó részét alkotja szivacs, míg a felső részt csipke vagy átlátszó háló díszíti. Szívesebben visel szivacs nélküli melltartót? Nálunk ilyet is talál!

Hogyan válasszon női melltartót?

A megfelelő melltartót arról ismerheti fel, hogy karcsúsítja, nem kell kihúznia magát, hogy a mellek feszesebbnek tűnjenek. Gyönyörű dekoltázst varázsol Önnek a merevítős háromszög melltartó, a keblek felső vonalát kiemelő csábító bardot melltartó vagy a melleket természetesen megemelő és formáló push-up melltartó. Ha szívesen visel testhezálló trikót és ruhát, szerezzen be a ruha alatt viselhető szinte észrevehetetlen szivacsos, varrás nélküli melltartót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

60 tételből 1–30
az oldalt
60 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.