120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A szivacs nélküli melltartók kosara puha, a mellek természetes formáját támasztja alá és tartást ad nekik. A kosarak felülete lehet sima, hogy ne látszódjanak a ruha alatt, vagy csipkével és hálós anyaggal díszítettek, illetve a dekoltázst jól kiemelik a kosarakat díszesen összekötő szalagok. A szivacs és merevítő nélküli melltartók az olyan hö...

A szivacs nélküli melltartók kosara puha, a mellek természetes formáját támasztja alá és tartást ad nekik. A kosarak felülete lehet sima, hogy ne látszódjanak a ruha alatt, vagy csipkével és hálós anyaggal díszítettek, illetve a dekoltázst jól kiemelik a kosarakat díszesen összekötő szalagok. A szivacs és merevítő nélküli melltartók az olyan hölgyeknek megfelelő választás, akik teljes kényelemre vágynak, míg a nagyobb keblű hölgyek a merevítős melltartókat értékelik majd.

Hogyan válasszon női melltartót?

A női melltartónak ki kell emelnie az Ön stílusát, egész napos kényelmet és magabiztosságot kell biztosítania Önnek. Ha lélegzetelállító dekoltázsra vágyik, nem hiányozhat a szekrényéből a merevített kosarakkal ellátott háromszög melltartó, a mellek felső vonalát kiemelő csábító bardot melltartó vagy a melleket természetesen megemelő és formáló push-up melltartó. Szívesen visel szűk trikókat és ruhákat? Ebben az esetben szerezzen be a ruha alatt szinte láthatatlan varrásmentes melltartót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

167 tételből 1–30
az oldalt
167 tételből 1–30