120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A szivacs nélküli melltartók kosara puha, a mellek természetes formáját támasztja alá és tartást ad nekik. A kosarak felülete lehet sima, hogy ne látszódjanak a ruha alatt, vagy csipkével és hálós anyaggal díszítettek, illetve a dekoltázst jól kiemelik a kosarakat díszesen összekötő szalagok. A szivacs és merevítő nélküli melltartók az olyan hö...

A szivacs nélküli melltartók kosara puha, a mellek természetes formáját támasztja alá és tartást ad nekik. A kosarak felülete lehet sima, hogy ne látszódjanak a ruha alatt, vagy csipkével és hálós anyaggal díszítettek, illetve a dekoltázst jól kiemelik a kosarakat díszesen összekötő szalagok. A szivacs és merevítő nélküli melltartók az olyan hölgyeknek megfelelő választás, akik teljes kényelemre vágynak, míg a nagyobb keblű hölgyek a merevítős melltartókat értékelik majd.

Hogyan válasszon női melltartót?

A női melltartónak ki kell emelnie az Ön stílusát, egész napos kényelmet és magabiztosságot kell biztosítania Önnek. Ha lélegzetelállító dekoltázsra vágyik, nem hiányozhat a szekrényéből a merevített kosarakkal ellátott háromszög melltartó, a mellek felső vonalát kiemelő csábító bardot melltartó vagy a melleket természetesen megemelő és formáló push-up melltartó. Szívesen visel szűk trikókat és ruhákat? Ebben az esetben szerezzen be a ruha alatt szinte láthatatlan varrásmentes melltartót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

100 tételből 1–30
az oldalt
100 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.