120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A merevítő és szivacs nélküli melltartók a nagy mellű hölgyek egyértelmű választása. Megfelelő kényelmet és támaszt biztosítanak a nagyobb kebleknek. A kényelmes viselethez nagyban hozzájárul a kosárhoz varrott, erős széles és állítható pánt. A legnépszerűbb merevítő nélküli melltartók közé a nőies csipke bralette-ek és a sportmelltartók tartoz...

A merevítő és szivacs nélküli melltartók a nagy mellű hölgyek egyértelmű választása. Megfelelő kényelmet és támaszt biztosítanak a nagyobb kebleknek. A kényelmes viselethez nagyban hozzájárul a kosárhoz varrott, erős széles és állítható pánt. A legnépszerűbb merevítő nélküli melltartók közé a nőies csipke bralette-ek és a sportmelltartók tartoznak. Szívesebben visel merevítős melltartót? Nálunk ilyet is talál!

Hogyan válasszon női melltartót?

A megfelelő melltartót arról ismerheti fel, hogy karcsúsítja, nem kell kihúznia magát, hogy a mellek feszesebbnek tűnjenek. Gyönyörű dekoltázst varázsol Önnek a háromszög melltartó vagy a csábító bardot melltartó, melyek elsősorban a mellek felső vonalát emelik ki. A melltartó kiválasztásakor fordítson figyelmet az anyag minőségére is – remek választás lehet a pamut vagy bambusz melltartó, mely légáteresztő és nem irritálja a bőrt. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

243 tételből 1–30
az oldalt
243 tételből 1–30