120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Minden nő ruhásszekrényének része a merevítős szivacsos melltartó. Alátámasztják a kebleket, dús dekoltázst varázsolnak és mindemellett segítenek megelőzni a derékfájást. Annak érdekében, hogy a merevítős melltartók megfelelően töltsék be funkciójukat körbe kell ölelniük a melleket. Ellenőrizze, hogy a merevítő hozzásimul-e a testhez, sehol sem...

Minden nő ruhásszekrényének része a merevítős szivacsos melltartó. Alátámasztják a kebleket, dús dekoltázst varázsolnak és mindemellett segítenek megelőzni a derékfájást. Annak érdekében, hogy a merevítős melltartók megfelelően töltsék be funkciójukat körbe kell ölelniük a melleket. Ellenőrizze, hogy a merevítő hozzásimul-e a testhez, sehol sem nyomja és a hónalj alatt ér csak véget. Szívesebben visel merevítő nélküli melltartót? Nálunk ilyet is talál!

Hogyan válasszon női melltartót?

Az, hogy a melltartó jól álljon nemcsak a nagyságtól és a szabástól függ, hanem a kosarak és a pántok formájától is. A háromszög melltartók klasszikusnak számítanak és inkább a kisebb keblű hölgyeknek ajánlottak. Ha nagyobb mellekre keres melltartót, válasszon szélesebb pántút, ami nem vágja majd a vállát. Figyeljen az anyag minőségére is – remek választás az egyszínű pamut vagy bambusz melltartó, mely légáteresztő és nem irritálja a bőrt. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

28 tételből 1–28
28 tételből 1–28