120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Minden nő ruhásszekrényének része a merevítős szivacsos melltartó. Alátámasztják a kebleket, dús dekoltázst varázsolnak és mindemellett segítenek megelőzni a derékfájást. Annak érdekében, hogy a merevítős melltartók megfelelően töltsék be funkciójukat körbe kell ölelniük a melleket. Ellenőrizze, hogy a merevítő hozzásimul-e a testhez, sehol sem...

Minden nő ruhásszekrényének része a merevítős szivacsos melltartó. Alátámasztják a kebleket, dús dekoltázst varázsolnak és mindemellett segítenek megelőzni a derékfájást. Annak érdekében, hogy a merevítős melltartók megfelelően töltsék be funkciójukat körbe kell ölelniük a melleket. Ellenőrizze, hogy a merevítő hozzásimul-e a testhez, sehol sem nyomja és a hónalj alatt ér csak véget. Szívesebben visel merevítő nélküli melltartót? Nálunk ilyet is talál!

Hogyan válasszon női melltartót?

Az, hogy a melltartó jól álljon nemcsak a nagyságtól és a szabástól függ, hanem a kosarak és a pántok formájától is. A háromszög melltartók klasszikusnak számítanak és inkább a kisebb keblű hölgyeknek ajánlottak. Ha nagyobb mellekre keres melltartót, válasszon szélesebb pántút, ami nem vágja majd a vállát. Figyeljen az anyag minőségére is – remek választás az egyszínű pamut vagy bambusz melltartó, mely légáteresztő és nem irritálja a bőrt. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

32 tételből 1–30
az oldalt
32 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.