120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A merevítő nélküli melltartó háromszög kosárral a kisebb keblű nőknek áll jól, hiszen megemeli és kiemeli a mellek természetes formáját. Nagy népszerűségnek örvendenek a bralette-k – nagyon kényelmes, általában csipkéből készült melltartók, puha kosárral és széles oldalpánttal. Ha a nagyobb keblű hölgyek táborát erősíti, akkor biztosan tetszeni...

A merevítő nélküli melltartó háromszög kosárral a kisebb keblű nőknek áll jól, hiszen megemeli és kiemeli a mellek természetes formáját. Nagy népszerűségnek örvendenek a bralette-k – nagyon kényelmes, általában csipkéből készült melltartók, puha kosárral és széles oldalpánttal. Ha a nagyobb keblű hölgyek táborát erősíti, akkor biztosan tetszeni fog Önnek a szivacs nélküli merevített melltartó, mely nagyobb tartást ad ezáltal helyén tartja a melleket. 

Hogyan válasszon női melltartót?

A jó melltartót könnyen felismerheti – körülöleli a testet, kiemeli a mellek természetes formáját és megfelelő tartást ad nekik. Hogyan válasszon ilyen melltartót? Figyeljen oda a megfelelő méretre, szabásra, a pántok típusára és nem utolsó sorban a kivitelezés minőségére. Helyezze előtérbe a természetes anyagokat, amik nem irritálják a bőrt. Próbálja ki a pamut vagy bambusz melltartót. És ha szívesen visel testhezálló trikót vagy ruhát, szerezzen be a ruha alatt szinte észrevehetetlen varrás nélküli melltartót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3 tételből 1–3
3 tételből 1–3
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.