120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A bambusz melltartók nem hiányozhatnak egyetlen hölgy ruhásszekrényéből sem. Nemcsak kellemes a tapintásuk és kíméletesek a bőrhöz, de mindemellett felszívják az izzadságot, gátolják a kellemetlen szagokat és hatékonyan kiegyenlítik a hőmérsékletet. A bőséges keblű hölgyek legtöbbje a megfelelő támaszt nyújtó merevítős melltartót kedveli. Amenn...

A bambusz melltartók nem hiányozhatnak egyetlen hölgy ruhásszekrényéből sem. Nemcsak kellemes a tapintásuk és kíméletesek a bőrhöz, de mindemellett felszívják az izzadságot, gátolják a kellemetlen szagokat és hatékonyan kiegyenlítik a hőmérsékletet. A bőséges keblű hölgyek legtöbbje a megfelelő támaszt nyújtó merevítős melltartót kedveli. Amennyiben Önnek a kényelem az első, a bambusz merevítő nélküli melltartók elvarázsolják majd – mint például a csipkés bralette vagy az elasztikus sportmelltartó.

Hogyan válasszon női melltartót?

A jó melltartót könnyű felismerni – karcsúbbnak tűnik benne, keblei pedig formásabbnak. Mindemellett körülöleli a testet anélkül, hogy bárhol nyomná vagy irritálná a bőrt, természetesen formálja a melleket és megfelelő támaszt nyújt nekik. Hogyan válasszon ilyen melltartót? Figyeljen oda a megfelelő méretre és szabásra, a minőségi elvarrásokra, a pántok típusára és nem utolsó sorban a kosarak minőségére. A szivacsos melltartók optikailag nagyítják a mellet, a háromszög melltartók a természetes formát emelik ki, a push-up melltartók megemelik és formássá teszik a mellet. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

8 tételből 1–8
8 tételből 1–8
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.