120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Ne engedje, hogy a túl szűk vagy kényelmetlen ruha korlátozza. Ha Ön is teltkarcsú nők közé tartozik, tartsa tiszteletben a gömbölyded formáit és bátran viseljen az önbecsülését is javító női bugyit vagy tangát. Napjaink divatja számtalan vonzó ruhadarabot kínál a teltkarcsúaknak, amelyek nagyszerűen állnak a teltebb idomokkal rendelkező nőkön....

Ne engedje, hogy a túl szűk vagy kényelmetlen ruha korlátozza. Ha Ön is teltkarcsú nők közé tartozik, tartsa tiszteletben a gömbölyded formáit és bátran viseljen az önbecsülését is javító női bugyit vagy tangát. Napjaink divatja számtalan vonzó ruhadarabot kínál a teltkarcsúaknak, amelyek nagyszerűen állnak a teltebb idomokkal rendelkező nőkön. És mit vegyen fel az alváshoz? A legjobb ha éjszakára teljesen félreteszi a fehérneműt, és helyette kényelmes pizsamát vagy hálóinget visel, amely lehetővé teszi, hogy a bőre szabadon lélegezzen. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

Még ha van pár plusz kilója is, ez nem jelenti azt, hogy le kell mondania a kényelemről vagy vonzó megjelenésről. Csak ismernie kell a saját méreteit és tudni, hogy milyen szabású fehérneműk emelik ki a csábító idomait. Biztos tippünk a magas derekú bugyi, a teltkarcsúaknak gyártott tanga, az alakformáló bugyi és széles pántú melltartó, amik pár másodperc alatt visszaadják az elvesztett önbizalmát. A szélesebb testű férfiakról sem feledkezünk meg – tekintse meg a teltkarcsú férfiaknak összeállított alsónemű kínálatunkat és lepje meg partnerét egy új alsónadrággal vagy boxeralsóval.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

26 tételből 1–26
26 tételből 1–26