120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne engedje, hogy a túl szűk vagy kényelmetlen ruha korlátozza. Ha Ön is teltkarcsú nők közé tartozik, tartsa tiszteletben a gömbölyded formáit és bátran viseljen az önbecsülését is javító női bugyit vagy tangát. Napjaink divatja számtalan vonzó ruhadarabot kínál a teltkarcsúaknak, amelyek nagyszerűen állnak a teltebb idomokkal rendelkező nőkön....

Ne engedje, hogy a túl szűk vagy kényelmetlen ruha korlátozza. Ha Ön is teltkarcsú nők közé tartozik, tartsa tiszteletben a gömbölyded formáit és bátran viseljen az önbecsülését is javító női bugyit vagy tangát. Napjaink divatja számtalan vonzó ruhadarabot kínál a teltkarcsúaknak, amelyek nagyszerűen állnak a teltebb idomokkal rendelkező nőkön. És mit vegyen fel az alváshoz? A legjobb ha éjszakára teljesen félreteszi a fehérneműt, és helyette kényelmes pizsamát vagy hálóinget visel, amely lehetővé teszi, hogy a bőre szabadon lélegezzen. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

Még ha van pár plusz kilója is, ez nem jelenti azt, hogy le kell mondania a kényelemről vagy vonzó megjelenésről. Csak ismernie kell a saját méreteit és tudni, hogy milyen szabású fehérneműk emelik ki a csábító idomait. Biztos tippünk a magas derekú bugyi, a teltkarcsúaknak gyártott tanga, az alakformáló bugyi és széles pántú melltartó, amik pár másodperc alatt visszaadják az elvesztett önbizalmát. A szélesebb testű férfiakról sem feledkezünk meg – tekintse meg a teltkarcsú férfiaknak összeállított alsónemű kínálatunkat és lepje meg partnerét egy új alsónadrággal vagy boxeralsóval.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3 tételből 1–3
3 tételből 1–3
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.