120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne engedje, hogy a szűk éjszakai viselet korlátozza. Viseljen kényelmes női pizsamát vagy hálóinget, amit teltkarcsú nőknek készítettek. A mai divat számtalan vonzó darabot kínál teltebb idomú nőknek. Az éjszaka folyamán megfelelő kényelmet nyújt Önnek a természetes pamutból készült női XXL-es pizsama, amely légáteresztő, elvezeti az izzadtságo...

Ne engedje, hogy a szűk éjszakai viselet korlátozza. Viseljen kényelmes női pizsamát vagy hálóinget, amit teltkarcsú nőknek készítettek. A mai divat számtalan vonzó darabot kínál teltebb idomú nőknek. Az éjszaka folyamán megfelelő kényelmet nyújt Önnek a természetes pamutból készült női XXL-es pizsama, amely légáteresztő, elvezeti az izzadtságot és nem irritálja az érzékeny bőrt. Nem feledkeztünk meg a megtermett férfiakról sem, akik szintén kedvükre választhatnak a nagyméretű férfi pizsamák közül.

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak

Legyen Önön pár plusz kiló, vagy testalkatilag erősebb típus, nem kell, hogy ez feleslegesen korlátozza a fehérneműje kiválasztását. Elég tudnia a méreteit és, hogy milyen szabás áll jól Önnek. Telitalálat a teltkarcsúaknak készített női tanga, a magas derekú bugyi, ami eltakarja a plusz kilókat a hason, illetve az alakformáló alsónemű, amelyet a szűk ruhák alá ajánlunk. Hogyan szelídítse meg dús kebleit? Tökéletes megoldás a T-szabású női melltartó magasabb híddal, ami fixen helyén tartja a melleket, vonzó és kerek megjelenést biztosítva nekik.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.