120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A fehérneműnek tökéletesen illeszkednie kell a testhez. Nemcsak bizonytalanul érzi majd magát a rossz méretű fehérneműben, de az ellenkező nemnél sem lesz túl nagy sikere. Ha nem biztos a megfelelő méret kiválasztásában, akkor a kiválasztott termék mellett található mérettáblázat és egy mérőszalag segítségével bizonyosodjon meg róla, melyik az ...

A fehérneműnek tökéletesen illeszkednie kell a testhez. Nemcsak bizonytalanul érzi majd magát a rossz méretű fehérneműben, de az ellenkező nemnél sem lesz túl nagy sikere. Ha nem biztos a megfelelő méret kiválasztásában, akkor a kiválasztott termék mellett található mérettáblázat és egy mérőszalag segítségével bizonyosodjon meg róla, melyik az Önnek való. Ne féljen – gondolunk a megtermett férfiakra is. Ők a nagyméretű fehérneműk között válogathatnak, melyek nem szorítanak és nem vágnak be.

Melyik fehérneműtípus illik Önnek?

Ha a szélesebb férfiak közé tartozik, akkor boxeralsót vagy alsónadrágot ajánlunk Önnek. Mindkét típus jól áll bármilyen testalkatnak és nagyon kényelmes, mindemellett elfedik a kevésbé tökéletes testrészeket. Figyeljen oda a szárak hosszára és a derék gumírozására, hogy ne legyen túl szoros vagy vastagon varrott, mert így szoríthat és kellemetlen nyomot hagyhat a bőrön. Ne feledje, hogy nálunk mindegyik fehérneműt megtalálja nagy méretben is. Tekintse meg a nagy méretű alsónadrágokat, boxeralsókat, fecske alsónadrágokat vagy a pizsamákat akár 6XL-es méretig. Természetesen a nőkről sem feledkeztünk meg!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

85 tételből 1–30
az oldalt
85 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.