120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A fehérneműnek tökéletesen illeszkednie kell a testhez. Nemcsak bizonytalanul érzi majd magát a rossz méretű fehérneműben, de az ellenkező nemnél sem lesz túl nagy sikere. Ha nem biztos a megfelelő méret kiválasztásában, akkor a kiválasztott termék mellett található mérettáblázat és egy mérőszalag segítségével bizonyosodjon meg róla, melyik az ...

A fehérneműnek tökéletesen illeszkednie kell a testhez. Nemcsak bizonytalanul érzi majd magát a rossz méretű fehérneműben, de az ellenkező nemnél sem lesz túl nagy sikere. Ha nem biztos a megfelelő méret kiválasztásában, akkor a kiválasztott termék mellett található mérettáblázat és egy mérőszalag segítségével bizonyosodjon meg róla, melyik az Önnek való. Ne féljen – gondolunk a megtermett férfiakra is. Ők a nagyméretű fehérneműk között válogathatnak, melyek nem szorítanak és nem vágnak be.

Melyik fehérneműtípus illik Önnek?

Ha a szélesebb férfiak közé tartozik, akkor boxeralsót vagy alsónadrágot ajánlunk Önnek. Mindkét típus jól áll bármilyen testalkatnak és nagyon kényelmes, mindemellett elfedik a kevésbé tökéletes testrészeket. Figyeljen oda a szárak hosszára és a derék gumírozására, hogy ne legyen túl szoros vagy vastagon varrott, mert így szoríthat és kellemetlen nyomot hagyhat a bőrön. Ne feledje, hogy nálunk mindegyik fehérneműt megtalálja nagy méretben is. Tekintse meg a nagy méretű alsónadrágokat, boxeralsókat, fecske alsónadrágokat vagy a pizsamákat akár 6XL-es méretig. Természetesen a nőkről sem feledkeztünk meg!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

198 tételből 1–30
az oldalt
198 tételből 1–30