120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A fehérnemű egész nap Önön van, ezért jól kell illeszkednie a testéhez és kényelmes viseletet biztosítania egész nap. Ha szeretné elrejteni az esetleges tökéletlenségeket vagy pár plusz kilót akkor vásároljon XXL alsónadrágot teltkarcsúaknak. Ezek a testépítőknek és a szélesebb férfiaknak egyaránt megfelelnek. Laza szabásuk van ezért nem szorít...

A fehérnemű egész nap Önön van, ezért jól kell illeszkednie a testéhez és kényelmes viseletet biztosítania egész nap. Ha szeretné elrejteni az esetleges tökéletlenségeket vagy pár plusz kilót akkor vásároljon XXL alsónadrágot teltkarcsúaknak. Ezek a testépítőknek és a szélesebb férfiaknak egyaránt megfelelnek. Laza szabásuk van ezért nem szorítanak, illetve rengeteg színben elérhetőek. Remek választás lehet a sötét színű, függőleges csíkozású férfi boxeralsó, ami vizuálisan karcsúsít.

Hogyan válasszon nagyméretű fehérneműt férfiaknak

A szélesebb testalkatú úriembereknek a boxeralsókat vagy az alsónadrágokat ajánljuk. Mindkét fehérnemű remekül áll bármilyen testalkaton, kényelmesek és elfedik a kevésbé tökéletes testrészeket. Figyeljen oda a szárak hosszára és a derék gumírozására, hogy ne legyen túl szoros vagy vastagon varrott, mert így szoríthat és kellemetlen nyomot hagyhat a bőrön. Kerülje a fecske alsónadrágot, mely a legkisebb plusz kilót is kiemeli. Tekintse meg a férfi molett divatot – fehérnemű és pizsama akár 6XL-es méretig.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

123 tételből 1–30
az oldalt
123 tételből 1–30