120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A fehérnemű egész nap Önön van, ezért jól kell illeszkednie a testéhez és kényelmes viseletet biztosítania egész nap. Ha szeretné elrejteni az esetleges tökéletlenségeket vagy pár plusz kilót akkor vásároljon XXL alsónadrágot teltkarcsúaknak. Ezek a testépítőknek és a szélesebb férfiaknak egyaránt megfelelnek. Laza szabásuk van ezért nem szorít...

A fehérnemű egész nap Önön van, ezért jól kell illeszkednie a testéhez és kényelmes viseletet biztosítania egész nap. Ha szeretné elrejteni az esetleges tökéletlenségeket vagy pár plusz kilót akkor vásároljon XXL alsónadrágot teltkarcsúaknak. Ezek a testépítőknek és a szélesebb férfiaknak egyaránt megfelelnek. Laza szabásuk van ezért nem szorítanak, illetve rengeteg színben elérhetőek. Remek választás lehet a sötét színű, függőleges csíkozású férfi boxeralsó, ami vizuálisan karcsúsít.

Hogyan válasszon nagyméretű fehérneműt férfiaknak

A szélesebb testalkatú úriembereknek a boxeralsókat vagy az alsónadrágokat ajánljuk. Mindkét fehérnemű remekül áll bármilyen testalkaton, kényelmesek és elfedik a kevésbé tökéletes testrészeket. Figyeljen oda a szárak hosszára és a derék gumírozására, hogy ne legyen túl szoros vagy vastagon varrott, mert így szoríthat és kellemetlen nyomot hagyhat a bőrön. Kerülje a fecske alsónadrágot, mely a legkisebb plusz kilót is kiemeli. Tekintse meg a férfi molett divatot – fehérnemű és pizsama akár 6XL-es méretig.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

35 tételből 1–30
az oldalt
35 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.