Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Ne engedje, hogy a túl szűk vagy kényelmetlen ruha korlátozza. Ha Ön egy kifejezettebb alakú férfi, és nem szereti a hosszabb lábakat, akkor az XXL-es alsónadrág a testes férfiak számára megfelel Önnek. Szorosan illeszkedik, így nem csomósodik, és szűk nadrág alatt is viselhető, amely alatt a rövidnadrág vagy a boxeralsó szára látható. A kénye...

Ne engedje, hogy a túl szűk vagy kényelmetlen ruha korlátozza. Ha Ön egy kifejezettebb alakú férfi, és nem szereti a hosszabb lábakat, akkor az XXL-es alsónadrág a testes férfiak számára megfelel Önnek. Szorosan illeszkedik, így nem csomósodik, és szűk nadrág alatt is viselhető, amely alatt a rövidnadrág vagy a boxeralsó szára látható. A kényelmes és funkcionális alsónadrágot sportolás közben is értékelni fogja, mivel a minimális anyagnak köszönhetően kevésbé fog izzadni.

Hogyan válasszon nagyméretű fehérneműt férfiaknak

Akár van néhány plusz kiló, akár testépítő vagy, akár a természet áldott meg a megfelelő helyeken, a fehérnemű (és a pizsama) méretét mindig a testalkatodhoz kell igazítanod. Nincs rosszabb, mint a combokba és az ágyékba vágó, a deréknál szorító, vagy éppen ellenkezőleg, kilógó és állandóan összecsomósodó férfi alsónemű. Ha nem tudja biztosan a méretét, fogjon egy mérőszalagot, és mérje meg magát derékban. A férfi túlméretezett divat kiválasztásakor kövesse az egyes gyártók mérettáblázatait.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

5 tételből 1–5
5 tételből 1–5