120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Élvezze a kényelem és a szabadság érzését alvás közben. Szerezzen be XXL méretű férfi pizsamát teltkarcsúaknak, amelyek kényelmesen illeszkednek, tehát nem fogják szorítani és nem hagynak nyomot a testén. A legjobb döntés, ha természetes pamutból készült férfi pizsamát választ, amely légáteresztő, jól elvezeti a nedvességet és még az érzékeny b...

Élvezze a kényelem és a szabadság érzését alvás közben. Szerezzen be XXL méretű férfi pizsamát teltkarcsúaknak, amelyek kényelmesen illeszkednek, tehát nem fogják szorítani és nem hagynak nyomot a testén. A legjobb döntés, ha természetes pamutból készült férfi pizsamát választ, amely légáteresztő, jól elvezeti a nedvességet és még az érzékeny bőrt sem irritálja. A teljes szabadságérzetért válasszon férfi alsónadrágot vagy hálóinget. 

Hogyan válasszon nagyméretű fehérneműt férfiaknak

Legyen Önön pár felesleges kiló, vagy legyen testépítő, abban az esetben ha a természet gazdagon megáldotta a legjobb helyeken, az alsónadrágjaink és boxeralsóink illeni fognak Önhöz. Mindkét típusú fehérnemű alakbarát szabással rendelkezik, amelyek elrejtik a szépséghibákat. Mi a helyzet a férfi fecske alsónadrággal? Ezek a típusok inkább az atletikus testalkatú férfiaknak kedveznek, mivel a legkisebb tökéletlenséget is kiemelik. Ha nem biztos, hogy melyik alsónemű méretet válassza, nyugodtan ragadjon mérőszalagot és mérje le magát derékban. A teltkarcsú férfidivat ruhái kiválasztásánál kövesse a gyártók mérettáblázatait.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1