120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Élvezze a kényelem és a szabadság érzését alvás közben. Szerezzen be XXL méretű férfi pizsamát teltkarcsúaknak, amelyek kényelmesen illeszkednek, tehát nem fogják szorítani és nem hagynak nyomot a testén. A legjobb döntés, ha természetes pamutból készült férfi pizsamát választ, amely légáteresztő, jól elvezeti a nedvességet és még az érzékeny b...

Élvezze a kényelem és a szabadság érzését alvás közben. Szerezzen be XXL méretű férfi pizsamát teltkarcsúaknak, amelyek kényelmesen illeszkednek, tehát nem fogják szorítani és nem hagynak nyomot a testén. A legjobb döntés, ha természetes pamutból készült férfi pizsamát választ, amely légáteresztő, jól elvezeti a nedvességet és még az érzékeny bőrt sem irritálja. A teljes szabadságérzetért válasszon férfi alsónadrágot vagy hálóinget. 

Hogyan válasszon nagyméretű fehérneműt férfiaknak

Legyen Önön pár felesleges kiló, vagy legyen testépítő, abban az esetben ha a természet gazdagon megáldotta a legjobb helyeken, az alsónadrágjaink és boxeralsóink illeni fognak Önhöz. Mindkét típusú fehérnemű alakbarát szabással rendelkezik, amelyek elrejtik a szépséghibákat. Mi a helyzet a férfi fecske alsónadrággal? Ezek a típusok inkább az atletikus testalkatú férfiaknak kedveznek, mivel a legkisebb tökéletlenséget is kiemelik. Ha nem biztos, hogy melyik alsónemű méretet válassza, nyugodtan ragadjon mérőszalagot és mérje le magát derékban. A teltkarcsú férfidivat ruhái kiválasztásánál kövesse a gyártók mérettáblázatait.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.