120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Nem számít, hogy van Önön pár kiló felesleg, nagyobb a feneke, a hasa vagy a melle. A jelenlegi molett divat rengeteg szép ruhadarabot rejt, amikben ellenállhatatlan lesz. Magas derekú bugyik, alakformáló fehérneműk, széles pántú melltartók vagy az alakformáló alsók – ezek a női nagyméretű fehérneműk garantáltan visszaadják elveszett önbizalmát...

Nem számít, hogy van Önön pár kiló felesleg, nagyobb a feneke, a hasa vagy a melle. A jelenlegi molett divat rengeteg szép ruhadarabot rejt, amikben ellenállhatatlan lesz. Magas derekú bugyik, alakformáló fehérneműk, széles pántú melltartók vagy az alakformáló alsók – ezek a női nagyméretű fehérneműk garantáltan visszaadják elveszett önbizalmát. És mit vegyen fel az alváshoz? A legjobb a kényelmes pizsama vagy a lezser hálóing, hogy a bőr szabadon lélegezhessen. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

A jól megválasztott fehérnemű képes kiemelni az előnyös részeket és eltakarni a kevésbé tökéleteseket. Ha szeretné eltakarni nagyobb hasát, válasszon magas derekú bugyit vagy próbálja ki az alakformáló fehérneműt, ami formálja a csábító idomokat. A nagyobb keblekről a széles pántú melltartók gondoskodnak, melyek nagyon kényelmesek. Ám a molett divat ettől sokkal többet is kínál – nem tabu a csipke fehérnemű, csábító hálóing vagy a női tanga.
Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

29 tételből 1–29
29 tételből 1–29