120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Nem számít, hogy van Önön pár kiló felesleg, nagyobb a feneke, a hasa vagy a melle. A jelenlegi molett divat rengeteg szép ruhadarabot rejt, amikben ellenállhatatlan lesz. Magas derekú bugyik, alakformáló fehérneműk, széles pántú melltartók vagy az alakformáló alsók – ezek a női nagyméretű fehérneműk garantáltan visszaadják elveszett önbizalmát...

Nem számít, hogy van Önön pár kiló felesleg, nagyobb a feneke, a hasa vagy a melle. A jelenlegi molett divat rengeteg szép ruhadarabot rejt, amikben ellenállhatatlan lesz. Magas derekú bugyik, alakformáló fehérneműk, széles pántú melltartók vagy az alakformáló alsók – ezek a női nagyméretű fehérneműk garantáltan visszaadják elveszett önbizalmát. És mit vegyen fel az alváshoz? A legjobb a kényelmes pizsama vagy a lezser hálóing, hogy a bőr szabadon lélegezhessen. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

A jól megválasztott fehérnemű képes kiemelni az előnyös részeket és eltakarni a kevésbé tökéleteseket. Ha szeretné eltakarni nagyobb hasát, válasszon magas derekú bugyit vagy próbálja ki az alakformáló fehérneműt, ami formálja a csábító idomokat. A nagyobb keblekről a széles pántú melltartók gondoskodnak, melyek nagyon kényelmesek. Ám a molett divat ettől sokkal többet is kínál – nem tabu a csipke fehérnemű, csábító hálóing vagy a női tanga.
Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

4 tételből 1–4
4 tételből 1–4
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.