120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Még ha van is Önön egy kis felesleg, nem feltétlenül kell lemondania a kényelmes és vonzó fehérneműkről. Azoknak az időknek, amikor a molett divat néhány silány ruhadarabban kimerült már rég vége. A jelenlegi kollekciók számtalan nagyméretű melltartót és fehérneműt kínálnak, amelyek megfelelnek azoknak a nőknek is, akik pici felesleggel rendelk...

Még ha van is Önön egy kis felesleg, nem feltétlenül kell lemondania a kényelmes és vonzó fehérneműkről. Azoknak az időknek, amikor a molett divat néhány silány ruhadarabban kimerült már rég vége. A jelenlegi kollekciók számtalan nagyméretű melltartót és fehérneműt kínálnak, amelyek megfelelnek azoknak a nőknek is, akik pici felesleggel rendelkeznek a hasukon, combjukon vagy a fenekükön. A legjobb, ha éjszakára teljesen félreteszi a fehérneműt, és helyette kényelmes pizsamát vagy hálóinget visel, amely lehetővé teszi, hogy bőre szabadon lélegezzen. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

A megfelelő fehérneműt könnyen felismeri – kihangsúlyozza előnyös testrészeit és elrejti az apró hibákat. Ahhoz, hogy ilyen fehérneműt találjon, ismernie kell a saját méreteit és tudnia, hogy milyen szabású fehérneműk emelik ki a csábító vonalait. A ruhatárából nem hiányozhatnak a jellemzően magas derekú tangák és XXL-es fehérneműk teltkarcsúaknak. Képesek eltakarni a plusz kilókat a hason, illetve akár egy ruhaméretet is lefaraghatnak. A szélesebb testű férfiakról sem feledkezünk meg – tekintse meg a teltkarcsú férfiaknak összeállított alsónemű kínálatunkat és lepje meg partnerét egy új alsónadrággal vagy boxeralsóval.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

13 tételből 1–13
13 tételből 1–13