120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Még ha van is Önön egy kis felesleg, nem feltétlenül kell lemondania a kényelmes és vonzó fehérneműkről. Azoknak az időknek, amikor a molett divat néhány silány ruhadarabban kimerült már rég vége. A jelenlegi kollekciók számtalan nagyméretű melltartót és fehérneműt kínálnak, amelyek megfelelnek azoknak a nőknek is, akik pici felesleggel rendelk...

Még ha van is Önön egy kis felesleg, nem feltétlenül kell lemondania a kényelmes és vonzó fehérneműkről. Azoknak az időknek, amikor a molett divat néhány silány ruhadarabban kimerült már rég vége. A jelenlegi kollekciók számtalan nagyméretű melltartót és fehérneműt kínálnak, amelyek megfelelnek azoknak a nőknek is, akik pici felesleggel rendelkeznek a hasukon, combjukon vagy a fenekükön. A legjobb, ha éjszakára teljesen félreteszi a fehérneműt, és helyette kényelmes pizsamát vagy hálóinget visel, amely lehetővé teszi, hogy bőre szabadon lélegezzen. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

A megfelelő fehérneműt könnyen felismeri – kihangsúlyozza előnyös testrészeit és elrejti az apró hibákat. Ahhoz, hogy ilyen fehérneműt találjon, ismernie kell a saját méreteit és tudnia, hogy milyen szabású fehérneműk emelik ki a csábító vonalait. A ruhatárából nem hiányozhatnak a jellemzően magas derekú tangák és XXL-es fehérneműk teltkarcsúaknak. Képesek eltakarni a plusz kilókat a hason, illetve akár egy ruhaméretet is lefaraghatnak. A szélesebb testű férfiakról sem feledkezünk meg – tekintse meg a teltkarcsú férfiaknak összeállított alsónemű kínálatunkat és lepje meg partnerét egy új alsónadrággal vagy boxeralsóval.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.