120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A természet megáldotta Önt a megfelelő helyeken? Gratulálunk! De olyan női melltartót találni, ami nem vág be, szellős és jól mutat, gyakran emberpróbáló feladatnak számít. Nem kell szomorkodnia – napjaink divatja számtalan melltartót kínál nagyobb méretekben, hogy a teltkarcsúak igényeinek is eleget tegyen. Így biztosítva megbízható tartást és...

A természet megáldotta Önt a megfelelő helyeken? Gratulálunk! De olyan női melltartót találni, ami nem vág be, szellős és jól mutat, gyakran emberpróbáló feladatnak számít. Nem kell szomorkodnia – napjaink divatja számtalan melltartót kínál nagyobb méretekben, hogy a teltkarcsúak igényeinek is eleget tegyen. Így biztosítva megbízható tartást és természetes formát a kebleinek. Éjszakára azonban tegye félre a melltartót és bújjon kényelmes pizsamába vagy hálóingbe, amely hagyja lélegezni a bőrét. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

A dús keblekkel rendelkező hölgyeknek sem kell lemondaniuk a kényelemről és a vonzó megjelenésről. Praktikus megoldást kínálnak az XXL méretű T-szabású női melltartók magasabb híddal, ami vonzó és kerek megjelenést biztosít. Ugyanígy járjon el a fehérnemű kiválasztásánál is – a tangahelyett viseljen inkább magasabb derekú bugyit, hogy eltakarja az úszógumit. A szélesebb testű férfiakról sem feledkezünk meg – tekintse meg a teltkarcsú férfiaknak összeállított alsónemű kínálatunkat és lepje meg partnerét egy új alsónadrággal vagy boxeralsóval.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.