120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A természet megáldotta Önt a megfelelő helyeken? Gratulálunk! De olyan női melltartót találni, ami nem vág be, szellős és jól mutat, gyakran emberpróbáló feladatnak számít. Nem kell szomorkodnia – napjaink divatja számtalan melltartót kínál nagyobb méretekben, hogy a teltkarcsúak igényeinek is eleget tegyen. Így biztosítva megbízható tartást és...

A természet megáldotta Önt a megfelelő helyeken? Gratulálunk! De olyan női melltartót találni, ami nem vág be, szellős és jól mutat, gyakran emberpróbáló feladatnak számít. Nem kell szomorkodnia – napjaink divatja számtalan melltartót kínál nagyobb méretekben, hogy a teltkarcsúak igényeinek is eleget tegyen. Így biztosítva megbízható tartást és természetes formát a kebleinek. Éjszakára azonban tegye félre a melltartót és bújjon kényelmes pizsamába vagy hálóingbe, amely hagyja lélegezni a bőrét. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

A dús keblekkel rendelkező hölgyeknek sem kell lemondaniuk a kényelemről és a vonzó megjelenésről. Praktikus megoldást kínálnak az XXL méretű T-szabású női melltartók magasabb híddal, ami vonzó és kerek megjelenést biztosít. Ugyanígy járjon el a fehérnemű kiválasztásánál is – a tangahelyett viseljen inkább magasabb derekú bugyit, hogy eltakarja az úszógumit. A szélesebb testű férfiakról sem feledkezünk meg – tekintse meg a teltkarcsú férfiaknak összeállított alsónemű kínálatunkat és lepje meg partnerét egy új alsónadrággal vagy boxeralsóval.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

8 tételből 1–8
8 tételből 1–8