Black Friday
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Black Friday

Ne engedjen a divat diktálta trendeknek és bújjon állatmintás férfi zokniba. Viselje farmerhez, sportnadrághoz és öltönyhöz majd figyelje meg, mi történik. Talán elszabadítja a (divat) poklát vagy találkozik egy Önhöz hasonló lélekkel. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az étel-, természet-, sport- vagy karácsonymin...

Ne engedjen a divat diktálta trendeknek és bújjon állatmintás férfi zokniba. Viselje farmerhez, sportnadrághoz és öltönyhöz majd figyelje meg, mi történik. Talán elszabadítja a (divat) poklát vagy találkozik egy Önhöz hasonló lélekkel. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az étel-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zoknikat is.

Hogyan válasszon vidám férfi zoknit

Fontos, hogy a zokni kényelmes legyen a lábon. Ehhez a megfelelő méret kiválasztására van szükség – a zokninak nem szabadna szorítania vagy fájdalmas nyomot hagynia a bokán és a lábszáron. A túl nagy zokni sem ideális, hiszen összegyűrődhet, így hólyag kialakulásához vezethet. Nem utolsó sorban figyeljen oda a zokni anyagára. Ennek megfelelőnek kell lennie a tevékenységhez, amelyre készül. Míg a mindennapos viselethez a bambusz és a pamut zoknik megfelelőek, sportra merinó gyapjúból készülteket viseljen.

Mutass többet

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

47 tételből 1–30
az oldalt
47 tételből 1–30