120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Bújjon bele a színes férfi zoknikba és mutassa meg a világnak játékos és szabad énjét! A vicces mintával feldobott zoknik a kreatív és merész ember jellemzői, akik nem félnek kockázatot vállalni, szívesen felhívják magukra a figyelmet és nyíltan megosztják a gondolataikat. Nem összeillő zoknit szeretne viselni? Semmi gond! A hobbi és sport mint...

Bújjon bele a színes férfi zoknikba és mutassa meg a világnak játékos és szabad énjét! A vicces mintával feldobott zoknik a kreatív és merész ember jellemzői, akik nem félnek kockázatot vállalni, szívesen felhívják magukra a figyelmet és nyíltan megosztják a gondolataikat. Nem összeillő zoknit szeretne viselni? Semmi gond! A hobbi és sport mintás zoknikat bátran kombinálhatja étel és természet mintással, valamint állatos vagy karácsonyi modellekkel.

Hogyan válasszon vidám férfi zoknit

A zokni nem csak dísznek van. Valójában rengeteg fontos feladata van – szárazon és melegen kell tartania a lábfejet, csökkentenie kéne az izzadást és megakadályozni a kellemetlen szagokat. Semmi esetben sem szabad, hogy szorítson vagy nyomot hagyjon a lábszáron vagy a bokán. Mindemellett adjon az anyag minőségére is – a nappali viseletre a bambusz vagy pamut zokni, míg sportra a természetes merinó gyapjúból készült zokni a legalkalmasabb, ami hatékonyan elnyeli az izzadságot.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

16 tételből 1–16
16 tételből 1–16