120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Mit gondol – nem zabálnivaló? A lédús gyümölcs, japán sushi vagy csípős chili paprika mintájú színes férfi zoknik garantáltan felpezsdítik az életkedvét. Vegye fel őket kedvenc szórakozóhelyére és figyelje meg, mi fog történni. Talán elszabadítja a (divat) poklát vagy találkozik egy Önhöz hasonló lélekkel. Lazítson a játékos és szabad énjének g...

Mit gondol – nem zabálnivaló? A lédús gyümölcs, japán sushi vagy csípős chili paprika mintájú színes férfi zoknik garantáltan felpezsdítik az életkedvét. Vegye fel őket kedvenc szórakozóhelyére és figyelje meg, mi fog történni. Talán elszabadítja a (divat) poklát vagy találkozik egy Önhöz hasonló lélekkel. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az állat, természet, sport vagy karácsony mintás zoknikat is.

Hogyan válasszon vidám férfi zoknit

Fontos, hogy a zokni kényelmes legyen a lábon. A rosszul kiválasztott méret vagy nem megfelelő anyag fájdalmas nyomot hagyhat, hólyag kialakulásához vagy bepállott lábfejhez vezethet. Hogyan ismerhetjük fel az ideális zoknit? Tökéletesen illeszkednie kell a lábhoz, nem szabad nyomnia, szárazon és melegen kell tartania a lábfejet, csökkentenie kell az izzadást és felszívnia a kellemetlen szagokat. Az anyagot aszerint válassza ki, mire szeretné használni a zoknit – a mindennapi viselethez a pamut, míg sportra a merinó gyapjúból vagy szintetikus anyagból készült zoknik alkalmasak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

29 tételből 1–29
29 tételből 1–29