120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Hogyan lehet a legjobban megünnepelni a szentestét vagy a Valentin-napot? Hát, az ünnepi mintával díszített színes férfi zoknikban. A norvég mintás karácsonyi zokni melegen tartja a lábait az éjféli misén, míg február 14-én a Valentin-napi zoknik biztosítják a kiválasztottja figyelmét. Ne féljen, gondolunk azokra is, akik az étel, az állat, a s...

Hogyan lehet a legjobban megünnepelni a szentestét vagy a Valentin-napot? Hát, az ünnepi mintával díszített színes férfi zoknikban. A norvég mintás karácsonyi zokni melegen tartja a lábait az éjféli misén, míg február 14-én a Valentin-napi zoknik biztosítják a kiválasztottja figyelmét. Ne féljen, gondolunk azokra is, akik az étel, az állat, a sport vagy a természetes mintákat részesítik előnyben.

Hogyan válasszon vidám férfi zoknit

A zokni nem csak dísznek van – épp ellenkezőleg, rengeteg feladatot teljesít. Melegen és szárazon tartja a lábfejet, kordában tartja az izzadást, felfogja a kellemetlen szagokat és megelőzi a gombás fertőzéseket. Éppen ezért a zokni nagyságát is ugyanolyan alapossággal kéne kiválasztania, mint a cipőjét. A túl kis méret szoros, a túl nagy pedig begyűrődhet és nyomhatja a lábat, aminek következtében vízhólyag jöhet létre. Mindemellett figyeljen oda az anyag minőségére is. Míg a mindennapos viselethez a bambusz és a pamut zoknik megfelelőek, sportra a merinó gyapjúból készülteket ajánlják.  

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

10 tételből 1–10
10 tételből 1–10
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.