120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Gyakran és szívesen megy a természetbe? Használjon téli táj, tűlevelű fákkal teli erdő vagy gyógynövény mintájú férfi színes zoknit és élvezze a kaland minden lépését. Kényelmesek, kellemes viselet és a dizájnjukat nem lehet megunni. Ez még nem minden, nálunk az állatok, a jó ételek és a karácsonyi ünnepek szerelmesei, valamint a hobbi és sport...

Gyakran és szívesen megy a természetbe? Használjon téli táj, tűlevelű fákkal teli erdő vagy gyógynövény mintájú férfi színes zoknit és élvezze a kaland minden lépését. Kényelmesek, kellemes viselet és a dizájnjukat nem lehet megunni. Ez még nem minden, nálunk az állatok, a jó ételek és a karácsonyi ünnepek szerelmesei, valamint a hobbi és sport rajongó férfiak is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon vidám férfi zoknit

A vidám mintájú zoknik garantáltan képesek felvidítani a napot, legfőképpen ha különbözőek. Azonban nem csak a dizájn az egyetlen dolog, amit a zokni kiválasztásakor figyelembe kéne venni. Mindemellett oda kell figyelni a méretére, szabására és a hosszára. Tökéletesen passzolnia kell – a túl nagy zokni séta közben összegyűrődhet, míg a túl kicsi fájdalmas nyomot hagyhat a bokán és a lábszáron. Mi a helyzet az anyaggal? A bambusz és pamut zokni ideális választás, mert szabadon mozoghat a lábfej.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

25 tételből 1–25
25 tételből 1–25