120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan női pólót keres sportoláshoz, amiben remek teljesítményt nyújt majd? Próbálja ki a funkcionális női trikókat, melyek gyorsan száradnak, remekül elvezetik az izzadságot és nem eresztik át a kellemetlen szagokat. Ennek köszönhetően tökéletesen gondoskodnak az Ön kényelméről és melegen tartják, így a figyelme a kitűzött célok elérésére fókusz...

Olyan női pólót keres sportoláshoz, amiben remek teljesítményt nyújt majd? Próbálja ki a funkcionális női trikókat, melyek gyorsan száradnak, remekül elvezetik az izzadságot és nem eresztik át a kellemetlen szagokat. Ennek köszönhetően tökéletesen gondoskodnak az Ön kényelméről és melegen tartják, így a figyelme a kitűzött célok elérésére fókuszálhat. A párjával együtt szeretne sportolni? Szerezzen be neki egy funkcionális férfi pólót, amiben lépest tud Önnel tartani.

Mire jó a funkcionális ruha

A funkcionális ruha legfőbb feladata az izzadság megfelelő elvezetése a ruha további rétegeibe. Ennek köszönhetően sport közben szárazon tartja és optimális hőmérsékletet biztosít a testnek. Nyáron lehűti, ellenben télen felmelegíti a testet. Ez a speciális szálaknak köszönhető, amiből a funkcionális ruha készül. Legyen hobbiszintű vagy profi sportoló a sport bugyi, melltartó, zokni és a hosszú ujjú női funkcionális póló nem hiányozhat a szekrényéből. A leghatékonyabb hatás érdekében egészítse ki őket további funkcionális réteggel.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.