120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan női sportpólót keresel, amelyben remekül fogsz teljesíteni? Próbálja ki a funkcionális női trikókat, melyek gyorsan száradnak, remekül elvezetik az izzadságot és nem eresztik át a kellemetlen szagokat. Ennek köszönhetően tökéletesen gondoskodnak az Ön kényelméről és melegen tartják, így a figyelme a kitűzött célok elérésére fókuszálhat. A ...

Olyan női sportpólót keresel, amelyben remekül fogsz teljesíteni? Próbálja ki a funkcionális női trikókat, melyek gyorsan száradnak, remekül elvezetik az izzadságot és nem eresztik át a kellemetlen szagokat. Ennek köszönhetően tökéletesen gondoskodnak az Ön kényelméről és melegen tartják, így a figyelme a kitűzött célok elérésére fókuszálhat. A párjával együtt szeretne sportolni? Szerezzen be neki egy funkcionális férfi pólót, amiben lépest tud Önnel tartani.

Mire jó a funkcionális ruha

A funkcionális ruha legfőbb feladata az izzadság megfelelő elvezetése a ruha további rétegeibe. Ennek köszönhetően sport közben szárazon tartja és optimális hőmérsékletet biztosít a testnek. Nyáron lehűti, ellenben télen felmelegíti a testet. Ez a speciális szálaknak köszönhető, amiből a funkcionális ruha készül. Legyen hobbiszintű vagy profi sportoló a sport bugyi, melltartó, zokni és a hosszú ujjú női funkcionális póló nem hiányozhat a szekrényéből. A leghatékonyabb hatás érdekében egészítse ki őket további funkcionális réteggel.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1