Black Friday
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Black Friday

Férfi pólót keres sporthoz, melyben remekül teljesít majd és a személyes határait feszegetheti? Ebben az esetben szerezzen be olyan férfi sporttrikót, ami gyorsan szárad, hatékonyan ellenáll az izzadságnak és nem engedi át a kellemetlen szagokat. Ennek köszönhetően gondoskodik az Ön kényelméről és nem engedi, hogy fázzon. Mindeközben Ön teljes...

Férfi pólót keres sporthoz, melyben remekül teljesít majd és a személyes határait feszegetheti? Ebben az esetben szerezzen be olyan férfi sporttrikót, ami gyorsan szárad, hatékonyan ellenáll az izzadságnak és nem engedi át a kellemetlen szagokat. Ennek köszönhetően gondoskodik az Ön kényelméről és nem engedi, hogy fázzon. Mindeközben Ön teljes mértékben a kitűzött céljaira összpontosíthat. A párjával együtt szeretne sportolni? Szerezzen be neki egy női pólót sportoláshoz, melyben tartani tudja a lépést Önnel.

Hogyan válasszon funkcionális ruhát

Legyen hobbiszintű vagy profi sportoló a sport boxeralsó, zokni és a leggings valamint a hosszú ujjú férfi funkcionális póló nem hiányozhat a szekrényéből. A férfi sporttrikók kiválasztásakor figyeljen oda a használt anyagra. Nagyon népszerűek a merinó gyapjúból vagy bambuszból készült trikók, amelyeknek természetes antibakteriális tulajdonságai vannak. Az anyag mellett figyeljen oda az olyan részletekre is mint a trikó mérete, a varrás eldolgozása, a légáteresztő betétek vagy a fényvisszaverő elemek.

Mutass többet

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

4 tételből 1–4
4 tételből 1–4