120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne mondjon le a kedvenc sportjáról télen sem. Sportoljon korlátok nélkül: viseljen női funkcionális fehérneműt, amely szárazon és melegen tartja Önt. Ideális a női alsónadrág, vagyis a meleg cicanadrág, ami megfelelően a testhez simul, hatékonyan elvezeti a nedvességet és melegen tartja testét. Némelyik még ezüst szálat is tartalmaz, ami a bakt...

Ne mondjon le a kedvenc sportjáról télen sem. Sportoljon korlátok nélkül: viseljen női funkcionális fehérneműt, amely szárazon és melegen tartja Önt. Ideális a női alsónadrág, vagyis a meleg cicanadrág, ami megfelelően a testhez simul, hatékonyan elvezeti a nedvességet és melegen tartja testét. Némelyik még ezüst szálat is tartalmaz, ami a baktériumok és gombák szaporodásával szemben hatékony védelmet nyújt, ezért megelőzi kellemetlen szagok kialakulását és a gombás megbetegedéseket.

Kényelem mindenek felett!

Sportolás után öltözzön át kényelmes otthoni bugyiba, amelyet le sem akar majd venni. Szélesebb száruk van, elasztikus gumijuk és nagyon kényelmesek. A még nagyobb kényelemért, vegyen fel hozzá női bodyt – hosszú trikó gombokkal az ágyéknál, amely nem gyűrődik és melegen tartja a hátát és a derekát. Szívesebben visel szoknyát? Akkor szerezzen be hozzáillő harisnyát, amely kiemeli a lábai szépségét, elrejti a tökéletlenségeket és megvédi Önt a hidegtől.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2 tételből 1–2
2 tételből 1–2
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.