Black Friday
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Black Friday

Ne mondjon le a kedvenc sportjáról télen sem. Sportoljon korlátok nélkül: viseljen női funkcionális fehérneműt, amely szárazon és melegen tartja Önt. Ideális a női alsónadrág, vagyis a meleg cicanadrág, ami megfelelően a testhez simul, hatékonyan elvezeti a nedvességet és melegen tartja testét. Némelyik még ezüst szálat is tartalmaz, ami a bak...

Ne mondjon le a kedvenc sportjáról télen sem. Sportoljon korlátok nélkül: viseljen női funkcionális fehérneműt, amely szárazon és melegen tartja Önt. Ideális a női alsónadrág, vagyis a meleg cicanadrág, ami megfelelően a testhez simul, hatékonyan elvezeti a nedvességet és melegen tartja testét. Némelyik még ezüst szálat is tartalmaz, ami a baktériumok és gombák szaporodásával szemben hatékony védelmet nyújt, ezért megelőzi kellemetlen szagok kialakulását és a gombás megbetegedéseket.

Kényelem mindenek felett!

Sportolás után öltözzön át kényelmes otthoni bugyiba, amelyet le sem akar majd venni. Szélesebb száruk van, elasztikus gumijuk és nagyon kényelmesek. A még nagyobb kényelemért, vegyen fel hozzá női bodyt – hosszú trikó gombokkal az ágyéknál, amely nem gyűrődik és melegen tartja a hátát és a derekát. Szívesebben visel szoknyát? Akkor szerezzen be hozzáillő harisnyát, amely kiemeli a lábai szépségét, elrejti a tökéletlenségeket és megvédi Önt a hidegtől.

Mutass többet

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1