120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Alacsony hőmérséklet, munkahelyi dress code vagy közösségi esemény. Legyen bármilyen indoka, a női harisnya nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem. Hiába áltatnánk bárkit is, meztelen lábakkal soha nem lesz olyan elegáns és szofisztikált, mint vékony harisnyában. A Bellinda harisnyák kiemelik lábai szépségét, elrejtik a tökéletlenségeket é...

Alacsony hőmérséklet, munkahelyi dress code vagy közösségi esemény. Legyen bármilyen indoka, a női harisnya nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem. Hiába áltatnánk bárkit is, meztelen lábakkal soha nem lesz olyan elegáns és szofisztikált, mint vékony harisnyában. A Bellinda harisnyák kiemelik lábai szépségét, elrejtik a tökéletlenségeket és megvédik Önt a hidegtől. Ha szeretné meglepni partnerét viseljen szexi harisnyát csipke fehérneművel és élvezze párja elismerő tekintetét.

Mi a helyzet a sporttal? A funkcionális ruha elengedhetetlen

Ha szívesen sportol szabadidejében viseljen funkcionális anyagból készült elasztikus cicanadrágot, ami jól elvezeti az izzadságot, nem engedi át a kellemetlen szagokat és gyorsan megszárad. Mennyire hosszú cicanadrágot válasszon? Aki karcsúbban szeretne kinézni válasszon sötét színű, magas derekú cicanadrágot. Feszesebbé teszi a combokat és a feneket, elrejtik a hasat és optikailag karcsúsítják az alakot. Télen sem szeretne lemondani a kedvenc sportjáról? Szerezzen be a nadrág alatt viselhető funkcionális alsót. Melegen tartják, nem engedik át a kellemetlen szagokat és jól elvezetik az izzadtságot. 

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.