120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Alacsony hőmérséklet, munkahelyi dress code vagy közösségi esemény. Legyen bármilyen indoka, a női harisnya nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem. Hiába áltatnánk bárkit is, meztelen lábakkal soha nem lesz olyan elegáns és szofisztikált, mint vékony harisnyában. A Bellinda harisnyák kiemelik lábai szépségét, elrejtik a tökéletlenségeket é...

Alacsony hőmérséklet, munkahelyi dress code vagy közösségi esemény. Legyen bármilyen indoka, a női harisnya nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem. Hiába áltatnánk bárkit is, meztelen lábakkal soha nem lesz olyan elegáns és szofisztikált, mint vékony harisnyában. A Bellinda harisnyák kiemelik lábai szépségét, elrejtik a tökéletlenségeket és megvédik Önt a hidegtől. Ha szeretné meglepni partnerét viseljen szexi harisnyát csipke fehérneművel és élvezze párja elismerő tekintetét.

Mi a helyzet a sporttal? A funkcionális ruha elengedhetetlen

Ha szívesen sportol szabadidejében viseljen funkcionális anyagból készült elasztikus cicanadrágot, ami jól elvezeti az izzadságot, nem engedi át a kellemetlen szagokat és gyorsan megszárad. Mennyire hosszú cicanadrágot válasszon? Aki karcsúbban szeretne kinézni válasszon sötét színű, magas derekú cicanadrágot. Feszesebbé teszi a combokat és a feneket, elrejtik a hasat és optikailag karcsúsítják az alakot. Télen sem szeretne lemondani a kedvenc sportjáról? Szerezzen be a nadrág alatt viselhető funkcionális alsót. Melegen tartják, nem engedik át a kellemetlen szagokat és jól elvezetik az izzadtságot. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

14 tételből 1–14
14 tételből 1–14