120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Szexi, kifinomult és praktikus. Éppen ezért kéne a női bugyi vagy harisnya mellett a női bodynak is a ruhatára alapját képeznie. Első pillantásra a hagyományos trikóra hasonlít, azonban a body az ágyéknál összekapcsolható, ennek köszönhetően körülöleli a testet és nem gyűrődik. A Diesel márkás női bodyk legfőképpen modern, magas derekú nadrágok...

Szexi, kifinomult és praktikus. Éppen ezért kéne a női bugyi vagy harisnya mellett a női bodynak is a ruhatára alapját képeznie. Első pillantásra a hagyományos trikóra hasonlít, azonban a body az ágyéknál összekapcsolható, ennek köszönhetően körülöleli a testet és nem gyűrődik. A Diesel márkás női bodyk legfőképpen modern, magas derekú nadrágokhoz és ceruzaszoknyákhoz illenek. Azonban sportoláshoz is viselheti – ebben az esetben válasszon nedvszívó és gyorsan száradó anyagot.

Az alap a minőségi anyag

A fehérnemű nagy mértékben befolyásolja, hogy érzi magát. Ezért a választáskor figyeljen oda a szabásra, az eldolgozás minőségére és nem utolsó sorban a használt anyagra. Amikor csak lehet válasszon természetes textíliát, mely légáteresztő, kellemes a tapintása és hipoallergén. A hétköznapi viseletre a pamutból és bambuszból készült darabok az ideálisak, míg sportoláshoz merinó gyapjúból készült alsók és zokni való, aminek remek a hőszabályozó képessége és hatékonyan izolálja a kellemetlen szagokat.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.