120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A női elasztikus cicanadrágban önfeledten élheti át a sportolással vagy a tévé előtt a barátokkal eltöltött szabadidőt. Stílusosak, kényelmesek és kiváló a szabásuk, ezért minden testalkatnak jól állnak. Az elasztikus anyag feszesebbé teszi a combokat és a feneket, míg a magasabb derék formálja a hasat. Ez nem minden! A Nedeto.hu oldalon nem cs...

A női elasztikus cicanadrágban önfeledten élheti át a sportolással vagy a tévé előtt a barátokkal eltöltött szabadidőt. Stílusosak, kényelmesek és kiváló a szabásuk, ezért minden testalkatnak jól állnak. Az elasztikus anyag feszesebbé teszi a combokat és a feneket, míg a magasabb derék formálja a hasat. Ez nem minden! A Nedeto.hu oldalon nem csak női leggings, hanem otthoni viseletre alkalmas nadrágok vagy harisnyák is várják. 

Hogyan válasszuk ki a tökéletesen illeszkedő cicanadrágot

És hogyan válassza ki a cicanadrág hosszát? Ha szeretne karcsúbbnak tűnni válasszon fekete ⅞ cicanadrágot, ellenkező esetben nem kell félnie a rövidebb és színes cicanadrágtól sem. Ne becsülje le az anyagválasztást. A cicanadrág anyagának gyorsan kell száradnia, jól felszívnia az izzadságot és nem áterszteni a szagokat. Próbálja ki a pamut leggings-t, mely légáteresztő és az érzékeny bőrűek is viselhetik, vagy a Gina bambusz cicanadrágot, ami antibakteriális tulajdonságairól híres. Télen sem szeretne lemondani a kedvenc sportjáról? Szerezzen be a nadrág alatt viselhető funkcionális alsót. Melegen tartják, nem engedik át a kellemetlen szagokat és jól elvezetik az izzadtságot.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

17 tételből 1–17
17 tételből 1–17