120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Lepje meg saját magát és partnerét egy újonnan beszerzett nadrággal. A Nedeto.hu oldalon sokféle hosszúságú, méretű és szabású férfi nadrágot talál, így kereshet otthoni melegítőt, rövidnadrágot a strandra, vagy melegítőnadrágot sportoláshoz nálunk van miből válogatni. Az egyszerű elegancia hívei, a sportrajongók és a minőségi ruhák szerelmesei...

Lepje meg saját magát és partnerét egy újonnan beszerzett nadrággal. A Nedeto.hu oldalon sokféle hosszúságú, méretű és szabású férfi nadrágot talál, így kereshet otthoni melegítőt, rövidnadrágot a strandra, vagy melegítőnadrágot sportoláshoz nálunk van miből válogatni. Az egyszerű elegancia hívei, a sportrajongók és a minőségi ruhák szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő ruhát. Olyan márkás férfi nadrágokból válogathat mint a Calvin Klein vagy a Tommy Hilfiger. És mi történik, ha a megrendelt ruha mérete nem jó? Semmi pánik – 120 napon belül ingyenesen visszaküldheti vagy kicserélheti.

Mi a helyzet a sporttal? Vegyen fel funkcionális ruhát

Nem számít, hogy rendszeres futó, edzőteremben tornázik vagy jógázik bármilyen sport gyakorlásakor értékes a kényelmes és elsősorban funkcionális ruha. Hatalmas előnyük, hogy hatékonyan elvezetik az izzadságot, gátolják a kellemetlen szagokat és remek hőszabályozó képességük van. A hagyományos ruhákkal ellentétben nem nyúlnak ki olyan könnyen, több mosás után sem. Ezért cserélje le a megszokott fehérneműjét funkcionális alsókra, vegyen sportos leggings-t és élvezze önfeledten kedvenc sportját.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

10 tételből 1–10
10 tételből 1–10
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.