120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan férfi rövidnadrágot keres amiben a városba, strandra vagy sportolni is mehet? Vagy kényelmes szabadidőnadrágot keres? A Nedeto.hu oldalon sokféle hosszúságú, méretű és szabású férfi nadrágot talál, amiből biztosan tud választani. Nálunk az egyszerű elegancia hívei, a sportrajongók és a márkás ruhák szerelmesei is megtalálják a hozzájuk il...

Olyan férfi rövidnadrágot keres amiben a városba, strandra vagy sportolni is mehet? Vagy kényelmes szabadidőnadrágot keres? A Nedeto.hu oldalon sokféle hosszúságú, méretű és szabású férfi nadrágot talál, amiből biztosan tud választani. Nálunk az egyszerű elegancia hívei, a sportrajongók és a márkás ruhák szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő ruhát. Olyan márkás férfi rövidnadrágokból válogathat mint a Calvin Klein, Puma vagy a Tommy Hilfiger.

Mi a helyzet a sporttal? Vegyen fel funkcionális ruhát

Míg a mindennapi viseletre a pamut, modál vagy lyocell ruhákat válassza, sportoláshoz a férfi funkcionális rövidnadrágok vagy leggings-ek alkalmasak. A hagyományos ruhákkal ellentétben hatékonyan elvezetik az izzadságot, nem engedik át a kellemetlen szagokat és remek hőszabályozó tulajdonságuk van – ez azt jelenti, hogy nyáron hűsítik, télen ellenben melegen tartják a testet. A télen a sportnadrágok alá vegyen termo alsót, így biztosítja a hideggel szembeni védelmet.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2 tételből 1–2
2 tételből 1–2