120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Legyen a futás, a túrázás vagy a sífutás szerelmese a férfi cicanadrág jól jön a sportolás alkalmával. Szárazon és melegen tartják a testet, valamint a mozgás szabad élményét nyújtják. Hogyan igazodjon el a leggings-ek széles választékában? Bízzon a Horsefeathers vagy az Under Armour sportos leggings-ben. Más sport- vagy szabadidő ruhát is kere...

Legyen a futás, a túrázás vagy a sífutás szerelmese a férfi cicanadrág jól jön a sportolás alkalmával. Szárazon és melegen tartják a testet, valamint a mozgás szabad élményét nyújtják. Hogyan igazodjon el a leggings-ek széles választékában? Bízzon a Horsefeathers vagy az Under Armour sportos leggings-ben. Más sport- vagy szabadidő ruhát is keres? Tekintse meg a férfi trikókat, atlétákat és ne feledkezzen meg a férfi alsóneműről sem.

Hogyan válasszon sportos leggings-t férfiaknak

A sportos leggings tökéletes kényelmet nyújt mozgás közben, súrlódás nélkül, így csökkentik a kidörzsölés lehetőségét. Az anyag közelsége a bőrhöz segít bemelegíteni az izmokat, mely ezáltal jó vérkeringést biztosít. Mégis hogyan válassza ki az igazit? A futásra alkalmas és fitnesz cicanadrág elsősorban tökéletesen illeszkedik a testhez (akárcsak egy második bőr), mindemellett jó nedvszívó képességgel rendelkezik és gyorsan szárad. Amennyiben nem szeretné feladni kedvenc sportját télen sem, szerezzen be sportos aláöltözetet vagy meleg leggings-t, melyekkel hatékonyan védekezhet a hideg ellen.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

6 tételből 1–6
6 tételből 1–6