120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Férfi trikót keres ami sétára, a városba és sportoláshoz is alkalmas? A Nedeto.hu oldalon kényelmes és remek szabású pólókat, trikókat és pulóvereket talál, melyek minőségi és kényelmes anyagból készültek. Nálunk az egyszerű elegancia hívei, a sportrajongók és a márkák ruhák szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő ruhát. Olyan márkás férfi t...

Férfi trikót keres ami sétára, a városba és sportoláshoz is alkalmas? A Nedeto.hu oldalon kényelmes és remek szabású pólókat, trikókat és pulóvereket talál, melyek minőségi és kényelmes anyagból készültek. Nálunk az egyszerű elegancia hívei, a sportrajongók és a márkák ruhák szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő ruhát. Olyan márkás férfi trikókból válogathat mint a Calvin Klein vagy a Tommy Hilfiger.

Mi a helyzet a sporttal? Vegyen fel funkcionális ruhát

Míg a hétköznapi viselethez a természetes anyagból készült ruhák a legjobbak, mint a pamut, bambusz vagy a modál, addig sportoláshoz férfi funkcionális trikók, rövidnadrágok és nadrágok illenek. A sportoláshoz tervezett funkcionális anyagok légáteresztőek, hatékonyan elvezetik az izzadtságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat. A merinó gyapjú és az ezüst szál mindemellett antibakteriális tulajdonságokkal is büszkélkedhet, éppen ezért készül belőlük sportzokni és sportruházat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

14 tételből 1–14
14 tételből 1–14