120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A férfi egészségügyi zoknikat különösen azok fogják értékelni, akik cukorbetegséggel küzdenek, sportolnak vagy egész nap a lábukon vannak. A zoknit extra laza szegély jellemzi, amely nem okoz fájdalmas hólyagokat és a végtagok duzzanatát. Ezenkívül ezüstszálakat tartalmaznak, amelyek antibakteriális tulajdonságokkal ruházzák fel őket, így megsz...

A férfi egészségügyi zoknikat különösen azok fogják értékelni, akik cukorbetegséggel küzdenek, sportolnak vagy egész nap a lábukon vannak. A zoknit extra laza szegély jellemzi, amely nem okoz fájdalmas hólyagokat és a végtagok duzzanatát. Ezenkívül ezüstszálakat tartalmaznak, amelyek antibakteriális tulajdonságokkal ruházzák fel őket, így megszüntetik a kellemetlen szagokat, és hatékonyan megelőzik a lábgombásodást.

Hogyan válasszunk egészségügyi zoknit férfiaknak?

Válasszon ezüsttartalmú egészségügyi zoknit az igényei alapján. A cukorbetegek különösen ügyelnek arra, hogy rugalmas szegélyt viseljenek, hogy segítsenek leküzdeni a diabéteszes lábszindrómával kapcsolatos nehézségeket. Ha a nap nagy részét a lábán tölti, akkor a megerősített sarokkal és lábujjakkal ellátott zoknik megfelelnek Önnek. Figyeljen az anyagok minőségére is - a különösen érzékeny egyéneknek érdemes pamut zoknikat vagy bambuszrostból vagy merinógyapjúból készült zoknikat választaniuk, amelyek könnyűek, légáteresztőek és nem irritálják a bőrt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2 tételből 1–2
2 tételből 1–2