120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan zoknit keres, amiben egész nap járhat anélkül, hogy attól kéne tartania, hogy büdös lesz a lába? Próbálja ki a bambusz szálas zoknikat vagy az ezüst szállal gazdagított zoknikat, melyek antibakteriális hatásúak Ez azt jelenti, hogy elpusztítják a kiválasztott baktériumtípusokat, elnyelik a szagokat valamint megakadályozzák a gombásodást. ...

Olyan zoknit keres, amiben egész nap járhat anélkül, hogy attól kéne tartania, hogy büdös lesz a lába? Próbálja ki a bambusz szálas zoknikat vagy az ezüst szállal gazdagított zoknikat, melyek antibakteriális hatásúak Ez azt jelenti, hogy elpusztítják a kiválasztott baktériumtípusokat, elnyelik a szagokat valamint megakadályozzák a gombásodást. Különösen nagyra értékelik a gombás megbetegedésre hajlamos cukorbetegek, de a sportolók és az egész napot talpon lévő emberek is.

Adjon egy esélyt az ezüst szállal gazdagított zokniknak

Az ezüst szállal átszőtt antibakteriális zoknikat több típusban gyártják. Sportoláshoz és outdoor tevékenységhez használjon funkcionális zoknit ezüst szállal, így teljes mértékben a teljesítményre figyelhet. Ha fizikailag megterhelő munkát végez vagy egész nap talpon van, akkor a boka és saroknál megerősített frottír zoknik az Önnek valók, mivel tompítják a lépéseket. Ha cukorbetegségben szenved, próbálja ki az egészségügyi zoknikat, amelyek ezüsttartalmuk mellett extra lazán illeszkednek a lábfejre, hogy segítsenek leküzdeni a betegség nehézségeit.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

38 tételből 1–30
az oldalt
38 tételből 1–30